Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıtan Gün attığım tweetlerden sonra beni aradı.Konuştuktan sonra Barış Alper Yılmaz transferinde niye Ogan Tarhan'ı görüşmelere gönderdiniz dedim.Bana Burak Elmas istedi diye görüşmelere katılmasını istedim dedi. (cuneytGkalamis-Twitter Ses Odası)

1. Graham Potter
2. Mancini
3. Scott Parker
4. Okan Buruk
5. Patrick Viera

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hocaya karşı her zaman sevgim ve saygım vardı gerek konusunda yazdıklarım gerekse yeri geldiğinde geçen sene bile daha kredisinin olduğunu hep savundum hatta kötü gittiği dönemlerde dahi inancım kırılmadı fakat geldiğimiz noktada son dönemde Galatasaray'a kim gelse Marcao ve Kerem hariç performansı geriye gidiyor futbol anlamında ben Galatasaray'ın hücum konusunda bu kadar bireysel yeteneğe bakmasını da doğru bulmuyorum set oyununda hele ki bu kadar plansızlık çalışma konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu gösteriyordu.

Üstüne gençleşme projesinde Feghouli, Babel ve Yedlin'i oynatarak bir yandan da söylemlerine ters düşmüştü geçen sene bu adamlar seni şampiyonluktan etmiş sen bunları sahaya sürüp kaptanlık dahi veriyorsun hiç yapamıyorsan kadro dışı bırakıp genç adamlarla istikrarlı 11 kurup gerekirse üst üstte puan kaybet ama istikrar kazanmalıydı.

Son olarak da böyle ayrılık yaşanmamalıydı daha düzgün dolu tribünler önünde bir ayrılık olmalıydı Fatih hocanın büyüklüğüne yakışır bir veda olmalıydı bu konuda her zaman herkesin içi buruk kalacak.

Yalnız işler kötü gidince Terim gelsin jokerini kaybettik bu üzücü

Torrent dogruysa muhakkaki yeni transferler isteyecektir. En az 3-4 transfer bekliyorum. Yoksa adam bu benim kadrom degil der 5 mac sonra ya kovulur ya istifa eder

Bu arada değinmeden olmaz. Burak Elmas beni hayal kırıklığına uğrattı.Seçim zamanında en çok destek olanlardanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt