Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Sistemi olan her takım, oyuncuya bağlı olanlardan her zaman daha az harcar daha fazla katkı alır. Mesela herkes City çok harcıyor diyor ama rakipleri de en az onlar kadar harcıyor ama adamların öyle yapısı var ki oyuncu o sisteme girdimi tamamdır, oyuncuya gore değişmiyorlar. Manu, Arsenal, Chelsea falan o kadar harcamıştır.Yaz transfer doneminde hic bir futbolcuya 5 milyondan fazla bonservis vermemeliyiz demistim. Nelsson 7 milyon euro, Cicaldau 6.5 milyon euro, Morutan 5.7 milyon euro. Bunlar 5 buyuk ligdeki takimlar icin para degil ama bizim icin buyuk para. Luyindama 8 milyon euro, Maicon 8 milyon euro, Diagne 13 milyon euro, 3’u de elimizde patladi. Fransa ligine yonelmek lazim. Fransa ligue 2 bile yetenek kayniyor.
Ben artık bir sistem görmek istiyorum, role adam alıp kaldığımız yerden devam etmek istiyorum. Ömer Erdoğan’ın Hatay’da yaptığını biz nasıl yapamıyoruz? O yüzden bu yeni gelen adamı hemen parmakla göstermemeliyiz.
Biz oyuncuları alıyoruz, kervanı duzmeye çalışıyoruz sonra. Mesela geriden oyun kurulacak diyen hoca Luyindama’yı almaz. Almaz yani görünüyor adamın becerileri.
Herkesi desteğe davet ediyorum, desteklemeyen de köstek olmadan bir zaman tanımalıyız. Olmazsa zaten gidecek, olursa ne güzel.