Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.683
- 3.984
- 813
İnanmayın şu ayının yazdıklarına.Savaş Çorlu:
"Gedson transferini Fatih Terim istiyordu, yönetim istemiyordu"
Süper. Daha fazla icine edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanmayın şu ayının yazdıklarına.Savaş Çorlu:
tetikci.Savaş Çorlu:
Dunku haberler:Savaş Çorlu:
Allahtan hoca gedsonu son gune kdr bekleyecez diye aciklama yapmisti yaz dönemi.Dunku haberler:
Terim Melo gibi bir oyuncu istiyor, ama yonetim Gedson'u istiyor.
o zaman fatih terimin suçu ne.Neredeyse küme düşeceğiz ama müthiş transferler müthiş ekonomi oylemi..Başkan eleştiriliyor ama bu herifleri yazın satmaya çalışsan kesinlikle totalde karlı satarsın .. En azından mali olarak basarili
Bu şaka değil buradaki taraftarın çok büyük bölümüne göre yapar.Yapılan yorumlara göre çıkan sonuç bu.Torrent Taylani Bernardo Silva yapar
Bu şaka değil buradaki taraftarın çok büyük bölümüne göre yapar.Yapılan yorumlara göre çıkan sonuç bu.
E zor tabi Euro 15 gelir TL üzerinden olunca nasıl olacak o dediklerin ?Çok mu zor ya Gedson ile Vilhena'yı alıp transfer işini kapatmak.
Gedson Fernandes için 2 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 8-10 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
Vilhena için 1,5 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 3-5 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
An olarak 3,5 milyon euro çıkartarak kasamızdan orta saha işini halletmiş oluyoruz Mart ayında Avrupa'da olası bir tur atlama durumunda zaten bu paradan çok daha fazlasını çıkartırız. Ligde 2. olursak da Avrupa'ya ayak bastı parası olarak bile iyi paralar geliyor.
O yüzden başarı çok önemli. Başarısız oldukça ekonomi bozuluyor. Ekonomi bozuldukça başarısız olunuyor. Bu kısır döngü, aradaki dengeyi iyi sağlamak lazım. Gençleşeceğim, gelişeceğim derken araya garanti tutacak takımı yükseltecek tecrübeli bir kaç oyuncu sıkıştırmamız gerekli Gedson Fernandes ve Tonny Vilhena gibi. Krasnodar'daki Galatasaraylı yönetici bir kolaylık sağlasın bakalım takımımıza.
Gedson olayi kapandi recorda göreDunku haberler:
Terim Melo gibi bir oyuncu istiyor, ama yonetim Gedson'u istiyor.
250 orandan 10 bin atsam.Domenec torrent dominos pizza ve terra pizzayi cagristiriyor.bol bol pizza yiyecegim,oyle görünüyor.2.5 senedir tek pizza yemedim,tek kupa alamadik.uefa kupasi bekle bizi![]()
Marcao harici Muslera, Pva, Boey, Nelson,Berkan,Kerem,Mostafa/Diagne bunlar var siz de kadroyu öldürdünüz yani iyiceMarcao yu saymıyorum. Bizim kadrodan Adana Demir Sporun kadrosuna tak yazacağınız bi adam varmı ?
Kadro kalitemiz malesef çok vasat
iyi iyi.Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent’in kazanacağı miktar;
6 Ay İçin: 500 B €
Yıllık Ücret: 1 M €
Lig Şampiyonluğu Bonusu