Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan eleştiriliyor ama bu herifleri yazın satmaya çalışsan kesinlikle totalde karlı satarsın .. En azından mali olarak basarili
o zaman fatih terimin suçu ne.Neredeyse küme düşeceğiz ama müthiş transferler müthiş ekonomi oylemi..

Bu kadroya ve harcanan para yani 1,2 milyona alınan oyunculara göre avrupada gayet başarılı. ligdede ilk üç hedefleniyorsa onun dışında kalmış ki hakemler tarafından çalınan puanlar olmasa ilk üçde olurduk.

ilk üç diyorum çünkü bu mantığa göre hedefimiz bu olmalı. zaten övdüğünüz başkanında söylemleri bu yönde.

Recordun haberine güldüm.cunku fatih hocayi o kadar seven ruis costa ve benfica gecen yaz bize vermedi gedsonu,dalga gecip 6 ay da oynatmadi.bonservisi düşmüş,Galatasaraya gelmeyi Galatasaray icin isteyen bi oyuncuyu az bi bonservisle almak ısıtan gun'un de isine gelir.heleki bu oyuncudan buyuk paralar kazanabileceksen

Çok mu zor ya Gedson ile Vilhena'yı alıp transfer işini kapatmak.

Gedson Fernandes için 2 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 8-10 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
Vilhena için 1,5 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 3-5 milyon euro zorunlu satın alma bedeli

An olarak 3,5 milyon euro çıkartarak kasamızdan orta saha işini halletmiş oluyoruz Mart ayında Avrupa'da olası bir tur atlama durumunda zaten bu paradan çok daha fazlasını çıkartırız. Ligde 2. olursak da Avrupa'ya ayak bastı parası olarak bile iyi paralar geliyor.

O yüzden başarı çok önemli. Başarısız oldukça ekonomi bozuluyor. Ekonomi bozuldukça başarısız olunuyor. Bu kısır döngü, aradaki dengeyi iyi sağlamak lazım. Gençleşeceğim, gelişeceğim derken araya garanti tutacak takımı yükseltecek tecrübeli bir kaç oyuncu sıkıştırmamız gerekli Gedson Fernandes ve Tonny Vilhena gibi. Krasnodar'daki Galatasaraylı yönetici bir kolaylık sağlasın bakalım takımımıza.
E zor tabi Euro 15 gelir TL üzerinden olunca nasıl olacak o dediklerin ?

Domenec torrent dominos pizza ve terra pizzayi cagristiriyor.bol bol pizza yiyecegim,oyle görünüyor.2.5 senedir tek pizza yemedim,tek kupa alamadik.uefa kupasi bekle bizi🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️
250 orandan 10 bin atsam.
Gunluk 100 aylik 3000 lira pizza parasi desek. 5 ayda 15 bin.
25 bin harcayarak 2.5 milyon kazanmak nereden bakarsan karli iş. Sponsorluk calismalarina baslayalim sergencim

Marcao yu saymıyorum. Bizim kadrodan Adana Demir Sporun kadrosuna tak yazacağınız bi adam varmı ?
Kadro kalitemiz malesef çok vasat
Marcao harici Muslera, Pva, Boey, Nelson,Berkan,Kerem,Mostafa/Diagne bunlar var siz de kadroyu öldürdünüz yani iyice

Torrent reis Istanbul tatilinin tadini çikarır tazminatını paşalar gibi alır ardından emekliliğin tadını çok beğendiği İsar etrafında bisiklet sürerek çıkartır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt