Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün saat 16 civarında YouTube da kanalın birinde bir abi tam benim duygularıma tercüman oldu. 8:39 cu dakikada öyle güzel özetledi ki tam olarak anlatmak istediklerimi anlattı. Forumda hangi konuda olursa olsun hep yorumlarımda belirttim. Kim başkan kim td hangi futbolcu gelirse gelsin tff ve kurulları kasten bize karşı bir kumpas içinde. Bu durum stat açılışında yaşadığımız olayların yaşandığı günden beri süregelen bir durum. Birkaç maç kazanmamıza engel olmayıp, baktıklar ki fenerin bjk nin önüne geçiyoruz hemen yine hakem oyunları veya ceza vs gibi farklı oyunlarla bizi yıldıracaklar bunu kafanıza kazıyın renkdaslarim. Linke tıklayın, 8:39 da özetlemiş üstat

Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi!

✍️ Serdar Cebe yazdı

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Başkana zarar vermek için yapılan kasti bir haber çocuklar bile güler buna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeter artik bu transfer nobetine bi ceki duzen lazim artik Aksam geliyorum 5 sayfa ilerlermis bu nedir ya .Doldurun surayi artik

Cok ama cok eksik bi karakter analizi yapmis sadece.ben dun adamin progres,solar return haritasini çıkarıp Gsla iliski haritasina baktım. Günesi ve merkuru yengecte diye icine kapanik oyle mi?sezen aksu da yengec burcu ve icine kapanık o zaman.adamin ayi yay burcunda,hedefleri hep büyük, dogdugu yer disinda yerlere gidip hayaller gerçekleştirmek,dunyayi dolasma ve tanima arzusu icinde biri.mars ikizlerde analitik zeka verir.balik burcu etkisi tasimis,duygusal zekasi da yuksek biri.guardiola nereye gel dese gitmis biri nasil icine kapanık ve ezik olabiliyor?dogru demis 2022 zor bi sene ama kadinlar acisindan zor bi sene yasayacak.sportif etkilerini gece söyledim zaten.30 nisandaki tutulmadan kare yiyor saturnu ve kuzeyaydugumu.otoriter insanlarla catisabilir ama zor bi dönemeci de iyi atlatabilir,hayal kirikliklarida yasayacak ama genel olarak olumlu bakiyorum kisisel manada.futbol harici yorumum bu
Sergencim bide benim yıllk raporuma bak bakalim.mayista evlenebiliyor muyum :)

bu adam hocanın sistemine cuk oturur keşke olsa

Al Musrati
Stanislav Lobotka
Joey Veerman

Filan tahminen bu düzende iş yapabilecek adamlar, ama elimizdeki parayı yaz aylarında çok doğru kullanamadık. Bundan sonrası için de artık böyle yüksek maliyetleri adamlara gidebileceğimizi hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt