Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
niye basimiza bela icat ediyorsun biladerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye basimiza bela icat ediyorsun biladerim
Benle alakası ne birader?
@Sayın Abim !!!
Taniyan?
Bahcivan bile gitmis
Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi!
Serdar Cebe yazdı
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
Bahcivan bile gitmis
Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi!
Serdar Cebe yazdı
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
hocamız bir sürü küçük fatih terim yetiştirmiş sanki floryada. fatih hocayı anladık da size ne oluyor. tesis müdürü, bahçıvan, tercüman herkes racon kesiyor.bahcivanın duyarına bak agaclar sulanmıs mı diye gece kontrol etmismis
fatih hocaya tesekkur etmıs maası ondan alıyormus heralde demek ki torpille gelmishocamız bir sürü küçük fatih terim yetiştirmiş sanki floryada. fatih hocayı anladık da size ne oluyor, herkes racon kesiyor.
Sergencim bide benim yıllk raporuma bak bakalim.mayista evlenebiliyor muyumCok ama cok eksik bi karakter analizi yapmis sadece.ben dun adamin progres,solar return haritasini çıkarıp Gsla iliski haritasina baktım. Günesi ve merkuru yengecte diye icine kapanik oyle mi?sezen aksu da yengec burcu ve icine kapanık o zaman.adamin ayi yay burcunda,hedefleri hep büyük, dogdugu yer disinda yerlere gidip hayaller gerçekleştirmek,dunyayi dolasma ve tanima arzusu icinde biri.mars ikizlerde analitik zeka verir.balik burcu etkisi tasimis,duygusal zekasi da yuksek biri.guardiola nereye gel dese gitmis biri nasil icine kapanık ve ezik olabiliyor?dogru demis 2022 zor bi sene ama kadinlar acisindan zor bi sene yasayacak.sportif etkilerini gece söyledim zaten.30 nisandaki tutulmadan kare yiyor saturnu ve kuzeyaydugumu.otoriter insanlarla catisabilir ama zor bi dönemeci de iyi atlatabilir,hayal kirikliklarida yasayacak ama genel olarak olumlu bakiyorum kisisel manada.futbol harici yorumum bu
bu adam hocanın sistemine cuk oturur keşke olsa