Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domenec Torrent’in yönetime teslim ettiği golcü listesi belli oldu.

👉 Luka Jovic
👉 Sardar Azmoun
👉 Wahbi Khazri
👉 Jordan Ayew
👉 Fedor Smolov
👉 Teemu Pukki
👉 Stephane Bahoken
👉 Kolo Muani

(A Spor)
Ben bu haber öncesinde Ayew ve Vydra'yı ister diyodum.Şimdi sıra Vydra haberini yazmalarında :)

City’de maaşını vereceğimiz bir tane futbolcu yok. Ancak onlar verecek ki biz alalım. Bu arada geçen sene ManU,Atalanta’dan Amado Diallo diye bir genç almışlardı. 20 milyon vermişlerdi. Baktım rezerv de oynuyor. Kiralık filan olsa iyi olurdu. Çok iyi oyuncu.

ülkenin her yerinde siyaset var dediğim gibi hocanın 2013 deki ayrılışında da siyaset vardı ama o haberi yapanlar emin ol 5 maç izlememiş adamlar. yani fatih hocanın yıllardır başarısız olduğunu ve kötü futbol oynattığını bilmiyorlar, fatih terimle galatasaray artık rakipler için tamamen zararsız bi hale gelmişti. gitmesini sağlayabilecekleri çok daha iyi zamanları vardı 2013 dek gibi. o sene fatih hocayı galatasaraydan koparmasalar şampiyonluklara ambargo koymamız yüksek ihtimaldi. işte asıl orada futbola çok kritik bi hamleyle yön verdiler
Bu ligin gerçek anlamda Munih'İ olma fırsatı elimize Fatih hocayla 2, Lucescu ile 1 kere geçmişti. Birinde Fatih hocanın İtalya aşkı Galatasaray sevdasının önüne geçti ve hoca bizi bıraktı. Birinde bizim camianın mallığı çok az imkanla bizi şampiyon yapan Lucescu'yu kovmamızdı. Sonuncusu da Aysal ile Terim'in bana göre ikisi de hatalı olan hareketleri yüzünden kaçırdığımız fırsat.

Bari bir Gedson, bir sağlam golcü alsak.
Kaleci de derdim ama sanmıyorum nedense...

Bu ligin gerçek anlamda Munih'İ olma fırsatı elimize Fatih hocayla 2, Lucescu ile 1 kere geçmişti. Birinde Fatih hocanın İtalya aşkı Galatasaray sevdasının önüne geçti ve hoca bizi bıraktı. Birinde bizim camianın mallığı çok az imkanla bizi şampiyon yapan Lucescu'yu kovmamızdı. Sonuncusu da Aysal ile Terim'in bana göre ikisi de hatalı olan hareketleri yüzünden kaçırdığımız fırsat.
2013 de bariz önümüzü kestiler. yoksa o noktadan sonra lige ambargo koyardık

Domenec Torrent’in yönetime teslim ettiği golcü listesi belli oldu.

👉 Luka Jovic
👉 Sardar Azmoun
👉 Wahbi Khazri
👉 Jordan Ayew
👉 Fedor Smolov
👉 Teemu Pukki
👉 Stephane Bahoken
👉 Kolo Muani

(A Spor)
Herif daha bugün gitti

Evet, hoca Jovic ve Smolov haric transfermarkta girip hangi forvetin sözlesmesi bitiyor diye arayip liste yapmis.

Smolov zaten daha bugün transfer olmus.

Bence gitmesi iyi oldu onu baştan söyleyeyim. En azından benim açımdan iyi oldu :D

Şimdi son gelişine bakarsak 2 şampiyonluk var. Geçen sene de aynı puanda bitirdik şampiyonla, bjknin nasıl ittirildiğini de herkes kabul eder herhalde. Pandemi sezonu ve bu sezona net eksi yazalım. Şimdi torrent 4 senede 2 kez şampiyon olsa yine böyle linçlenecek büyük ihtimalle. Beklenti 3te 3 4te 4. Bir yandan da yapılanma, alt yapıdan oyuncu vs isteniyor bu başarılar gelirken. Bol şans diliyorum diyecek bir şey yok.

Tff'nin hocanın gitmesini istediği bariz geldiğinden beri ve ekstra cezalandırdılar bu süreçte bahsettiğim bu gerçek sadece.
Torrent takımı gelecek sezon şampiyon yapsın ondan sonraki sezon ilk yarıda ligde 7-8. sırada olalım Torrent kovulur. Hamza hoca böyle kovuldu, Lucescu şampiyon yapmasına rağmen kovuldu sırf Fatih Terim için. Yani evet senin bahsettiğin gibi olsaydı daha pandemi'den sonraki dönemde kovulurdu gecen sezonki şansı alamazdı bile bu herkesin bildiği bir gerçek. Sırf Terim olduğu için bu kadar dayanabildi.

o zaman fatih terimin suçu ne.Neredeyse küme düşeceğiz ama müthiş transferler müthiş ekonomi oylemi..

Bu kadroya ve harcanan para yani 1,2 milyona alınan oyunculara göre avrupada gayet başarılı. ligdede ilk üç hedefleniyorsa onun dışında kalmış ki hakemler tarafından çalınan puanlar olmasa ilk üçde olurduk.

ilk üç diyorum çünkü bu mantığa göre hedefimiz bu olmalı. zaten övdüğünüz başkanında söylemleri bu yönde.

Transfer maliyetleri basarili gayet ben Burak elmas savunucusu değilim ama takımı sahaya koyup da top oynatacak değil adam sportif başarı yok en azından mali olarak Dursun Özbek gibi akıl dışı bonservisleee ve maaşlara imza atmadı..

Bence gitmesi iyi oldu onu baştan söyleyeyim. En azından benim açımdan iyi oldu :D

Şimdi son gelişine bakarsak 2 şampiyonluk var. Geçen sene de aynı puanda bitirdik şampiyonla, bjknin nasıl ittirildiğini de herkes kabul eder herhalde. Pandemi sezonu ve bu sezona net eksi yazalım. Şimdi torrent 4 senede 2 kez şampiyon olsa yine böyle linçlenecek büyük ihtimalle. Beklenti 3te 3 4te 4. Bir yandan da yapılanma, alt yapıdan oyuncu vs isteniyor bu başarılar gelirken. Bol şans diliyorum diyecek bir şey yok.

Tff'nin hocanın gitmesini istediği bariz geldiğinden beri ve ekstra cezalandırdılar bu süreçte bahsettiğim bu gerçek sadece.
Senin icin iyi olmustur bence de renktas nasil oveceginizi arastirmaktan, uzerinde calismaktan harap dusuyordunuz 4-5 senedir, sen de biraz dinlen😁

İyi duyar kasiyorlar maşallah hepsi Fatih Hoca gibi yıllarını vermiş emekçisi efsanesi kesildi ben ondan 10 kat iyi Galatasarayliyimdir bahcivanligini yaparım floryanin hakkım neyse onu da alırım bunlar hepten bizden başka Gsli yok kafasında sanki babasının hayrına çalışıyordu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulke de en tepeden en asagiya en iyi bilinen sey acitasyon ve magdur edebiyati. 10 sene calistinmi, cok iyi bir tecrubemiydi (ki oyle yazmissin), parani da aldin mi? Daha ne? Evlilugun bile omur boyu garantisi yok. Sana omur boyu icin soz mu verdiler? Bir bitmedi kucuk emrah vari veda yazilariniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt