Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa da beni hayal kirikligina ugratti. Yani o fener macindaki sakince topu alisi ve koseye yumusak birakmasi beni veya bizi cok yaniltti.. Yeni teknik direktor ile gorelim diyecegim ama riskli.

Kaleci transferi olmazsa olmaz muhtemelen ilk transferimiz kaleye olacaktır ben yönetimin transfer konusunda böyle söylemesini biraz da şaşırtma politikası olarak uygulayacaklarını düşünüyorum bankalar birliği antlaşmasından önce harcayabildiğimiz kadar harcayalım sonrasında zaten sadece boşta olan oyuncularla ilgilenmeye başlarız.

Galatasaray taraftari uefa kupasini istiyo🤲

Arsenal Tielemans ve Vlahovic'i alıyomuş.

Ramsdale
Tomiyasu White Gabriel Tierney
Partey Tielemans
Saka Ødegaard Martinelli
Vlahovic

Vay babayın kemüğüneee Arteta eski kankası Dome'ye bir şeyler yollasa kiralık falan. Reiss Nelson'a hayır demem

Her dost camiadan birer kiralık hediyeyle transferi noktalayalım.

Barça'dan genç bir 6 numara, Bayern'den genç bir kaleci, Man City'den genç bir forvet, Arsenal'den genç bir kanat alıp tamam diyelim.

1642032052671.webp

Arsenal Tielemans ve Vlahovic'i alıyomuş.

Ramsdale
Tomiyasu White Gabriel Tierney
Partey Tielemans
Saka Ødegaard Martinelli
Vlahovic

Vay babayın kemüğüneee Arteta eski kankası Dome'ye bir şeyler yollasa kiralık falan. Reiss Nelson'a hayır demem
Kesin mi?

Her dost camiadan birer kiralık hediyeyle transferi noktalayalım.

Barça'dan genç bir 6 numara, Bayern'den genç bir kaleci, Man City'den genç bir forvet, Arsenal'den genç bir kanat alıp tamam diyelim.
Hocanın Konusuna da yazmıştım.Mustafa Üstündağ-Levent Şahin karışımına benziyo bazı fotoğraflarda ve videoda diye.Senin foto da daha çok benziyo :D
mustafa-ustundag_1314719_m.jpg
depophotos_17088346_16_9_1622565855-880x495.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt