Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Ulan yoksa cidden transfer olmayacak mı haa??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman yazip yazip durmayin, valla korkuyorumTiki taka ile pozisyonel futbol tam olarak aynı şeyler değil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aksine rijit olmalı bence. Bizde esneklik gevşekliği getiriyor bi yerden sonraO zaman yazip yazip durmayin, valla korkuyorum
Kesinlikle kadroya gore oynamaliyiz. Torrent, insallah bu konularda esnektir
Tirabzonlu olmasindan iyidir hamstaskovmayalım da çimler terimci mi olsun
Her dost camiadan birer kiralık hediyeyle transferi noktalayalım.
Barça'dan genç bir 6 numara, Bayern'den genç bir kaleci, Man City'den genç bir forvet, Arsenal'den genç bir kanat alıp tamam diyelim.
Dome hocam hakkında meraklısına detaylı bir rapor hazırlıyorum
Dome hocam hakkında meraklısına detaylı bir rapor hazırlıyorum![]()
Kesin mi?Arsenal Tielemans ve Vlahovic'i alıyomuş.
Ramsdale
Tomiyasu White Gabriel Tierney
Partey Tielemans
Saka Ødegaard Martinelli
Vlahovic
Vay babayın kemüğüneee Arteta eski kankası Dome'ye bir şeyler yollasa kiralık falan. Reiss Nelson'a hayır demem
Evet neredeyse bitmiş Fiorentina tamam diyormuş Vlahovic'i ikna etmek kalmış, Tielemans tamam diyormuş Leicester'ı ikna etmek kalmış yani resmen bitmiş diyebilirizKesin mi?
Hocanın Konusuna da yazmıştım.Mustafa Üstündağ-Levent Şahin karışımına benziyo bazı fotoğraflarda ve videoda diye.Senin foto da daha çok benziyoHer dost camiadan birer kiralık hediyeyle transferi noktalayalım.
Barça'dan genç bir 6 numara, Bayern'den genç bir kaleci, Man City'den genç bir forvet, Arsenal'den genç bir kanat alıp tamam diyelim.
Benzerliği göremedimHocanın Konusuna da yazmıştım.Mustafa Üstündağ-Levent Şahin karışımına benziyo bazı fotoğraflarda ve videoda diye.Senin foto da daha çok benziyo
![]()
![]()