- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
gittin mi sen?
Nereye?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gittin mi sen?
Halil'den hala ümitliyim ben ya
Bence yanlış formasyon ve tercih kurbanı Halil
2'li ve yardımcı forvet oynatacaksın Halil'i
Yanına da Gomis veya Drogba gibi bir isim koyacaksın
İşte o zaman Halil çok daha verimli olur
KonumDubaiNereye?
kerem efendi frikik calısıyor topu yeni görmüs gibi pva da yorum atmıs sonraki macta freekick kullan falan diye

Bugünkü forma konusundan sonra bu açıklama bana çok cesur bir davranış olarak geldi renktaşGedson ve Vilhenna ikisi birlikte gelirse forumdan birine Galatasaray forması hediye ederim
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
merkez orta saha mıdırvilhena iyidir iyi tanirim kendisini , yani feyenoorda ve kras da ilk yilinda iyiydi en azindan simdiki durumunu bilmiyorum aslinda ama topcudur
Bu kadar teknik ve zekası yüksek bir oyuncu neden frikik kullanamasın, şimdiye kadar düşünmenesi hataydı, kendini bu konuda da geliştirmesi güzel.kerem efendi frikik calısıyor topu yeni görmüs gibi pva da yorum atmıs sonraki macta freekick kullan falan diye
Konu ne haberim yokBugünkü forma konusundan sonra bu açıklama bana çok cesur bir davranış olarak geldi renktaş![]()
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugun yeni hocanın duran topcusu geldiBu kadar teknik ve zekası yüksek bir oyuncu neden frikik kullanamasın, şimdiye kadar düşünmenesi hataydı, kendini bu konuda da geliştirmesi güzel.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görme öyle görme doktorDrogba’nın iki kişiyi sırtlayıp göğsünde yumuşatıp kontrol ettiği topu güç bela önüne yuvarladığı Halil’in çektiği şut sonrası direğin az üzerinden süzülen topu görür gibiyim.
orjin´i orta saha cift yonlu , bu sezon disinda sol bek oynamisligi yok. Zaruretten oynamis olabilir zamaninda rieranin yaptigi gibi .merkez orta saha mıdır
geçmişte öyle oynarken bu sene sol bek yapmışlar
tuhaf bir durum
idare edecek birini bulsunlar işte yerli oynatma zorunluluğumuzu yanlış yerlerde kullandık bence..Yerli sol bek kim ola?
Ben keremin şutlarini çok beğeniyorum free kick atar mı bilmiyorum ama maç içerisinde hareketli topları özellikle ceza sahası dışından iyi vuruyor bencebugun yeni hocanın duran topcusu geldi
bundan sonra sen vuracan evlat falan demıs olmalı
yeterince calısırsan hertürlü atarsın frikik calısma isiBen keremin şutlarini çok beğeniyorum free kick atar mı bilmiyorum ama maç içerisinde hareketli topları özellikle ceza sahası dışından iyi vuruyor bence
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumda da konusu var incelemeni tavsiye ederim