Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil'e keşke opsiyon koydursaymış yönetim. FM'de alabilmek mümkün değil ://

Yav valla gedson gedson gedson
Bıktım ben artık fenalık geldi
Bu eleman gelsin geliyorsa
1642105191683.webp

Vilhena 10 numara çıkışlı bir merkez orta saha oyuncusu en önemli özelliği mesafe tanımaksizin uzaktan sert ve isabetli şutları ve fiziğinin sağlam olması zaten potansiyeli olan bir oyuncuydu ilk çıktığı dönemde de solak ve teknik bir 10 numaradan iki yönlü bir merkez orta sahaya dönmüştü Krasnodarda da sol bek denendi orta kalitesi açısından ve bekten oyun kurma açısından bizde yine merkez oynar ama Vilhena gelirse Gedson gelmez yada Cica satılmadan ikisi birden aşırı lüks kaçar 6.5 milyona alınan adamı kulübeye atamazsın hemen

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda da konusu var incelemeni tavsiye ederim

Sabah bir haber iddia edildi

Florya'da 20 bin forma malzeme vesaire kaybolmuş

Bunun el altından çıkarılıp ticareti yapılıyor diye

Hatta sosyal medyada epey bir konuşuldu

Trol hesapların çekiliş ile forma dağıtması filan çok tartışıldı

Şimdi sende öyle 2 kişiye forma hediye etcem filan deyince :)
Haa duydum o haberi benle ne alakası var rengo ben GS Store'dan orijinal forma alicam :)

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vilhena 10 numara çıkışlı bir merkez orta saha oyuncusu en önemli özelliği mesafe tanımaksizin uzaktan sert ve isabetli şutları ve fiziğinin sağlam olması zaten potansiyeli olan bir oyuncuydu ilk çıktığı dönemde de solak ve teknik bir 10 numaradan iki yönlü bir merkez orta sahaya dönmüştü Krasnodarda da sol bek denendi orta kalitesi açısından ve bekten oyun kurma açısından bizde yine merkez oynar ama Vilhena gelirse Gedson gelmez yada Cica satılmadan ikisi birden aşırı lüks kaçar 6.5 milyona alınan adamı kulübeye atamazsın hemen

Bu adam 6 numara oynamaz o zaman Gedson da 6 değil zaten bize Melo, Fernando tarzı bir ön libero lazım elde tek Taylan var onla da olmuyor işte

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eden karzev 6 no´ya iyi olurdu da ayagi kirikdi yeni sahalara dondu son durumu ne bilmiyorum

Gedson - Vilhena orta sahasi mi?

bana birseyler olmaya basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt