Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir aylık, iki günlük falan bunlar çok boş şeyler gibi gelmeye başladı.

Tamam yönetimin yaptığı baştan aşağıya yanlış bu iki günlük veya bir aylık olsun hiç fark etmez.

Şu an takımın başında bir hoca var ve biz de destek çıkmak zorundayız.

Daha bu kulüpten nice Burak'lar gidecek-gelecek. O yüzden fazla kasmaya gerek yok.

Vahap tanriverdi Hatay macina Isitan hazirlior takimi dedi.

Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.

Simdi daha rahatmis eli xdd
Guardiola’nın Barca’dan beri olan 60 yaşında kibirli tarzda yardımcısı başkasına kadro kurdurur mu sizce?

Bu adam idmana foto çektirmeye mi çıkıyor? Her habere inanacak mıyız cidden.

Işıtan bir şeyler yapıyor olabilir de Işıtan hazırlıyor baya saçma haber. İsmail Kartal ayarında birini getiririrdi öyle birşey yapacak olsa underrated silik bir toy genç hoca gelirdi

Guardiola’nın Barca’dan beri olan 60 yaşında kibirli tarzda yardımcısı başkasına kadro kurdurur mu sizce?

Bu adam idmana foto çektirmeye mi çıkıyor? Her habere inanacak mıyız cidden.

Işıtan bir şeyler yapıyor olabilir de Işıtan hazırlıyor baya saçma haber. İsmail Kartal ayarında birini getiririrdi öyle birşey yapacak olsa underrated silik bir toy genç hoca gelirdi
Her haber degil. Bunu yönetim kurulundan birisi diyorsa inanmak durumundayim. Adam Baglanip söyledi bunu cünkü

Belli ki art niyetli odaklar üç kulvardan saldıracaklar:
  • Burak Elmas: Sözlerini tutmadı, hocanın arkasında durmadı, hoca için mevcut siyasi konjonktüre savaş açmadı, takımı sahadan çekmedi, hoca galibiyete hasret bırakmışken B planı yapmaya cürret etti buna arkadan dolanmak denir çünkü, Ali Koç ne derse onu yapıyor Ali Koç demese şampiyonluğa gidiyorduk muazzamdık çünkü, kulübe kuşları dolduruyor
  • Işıtan Gün: Menajer ortağıyla transfer yapıp komisyon yiyor (daha transfer yapmadı), kadrolara karışıyor, Florya'ya giremiyordu ama ne hikmetse kadrolara karışıyor, hatta takımı bizzat kendisi hazırlıyor
  • Domenec Torrent: FT gibi bir adam binbir türlü hainlikle kumpas kurulup gönderildikten sonra nasıl bu tekifli kabul eder, bu onu da hain yapar, demek ki bu adam ahlaksız
Puhhh sizin kalıbınıza ulan itler. Yönetim bu heriflerle konuşarak bu söylemleri meşrulaştırmaktan başka bir şey yapmaz. Kanalizasyona inersen üzerine bok sıçrar. Boşverin kendi kendilerine debelensinler

Kocum felan hayirdir? Terbiyeni takin haddini bilerek konus

Ikincisi bos yapma kayidi geriye al dinle
Sen 6s diyince şakacıktan biz koçum diyince auuwww. ne auuwww. Ortada bir hadsizlik yok kendini o kadar ciddiye alma.

İşim yok vasıfsızlara hesap verme gafletinde bulunmuş düşük yetkili yöneticiyi mi dinleyeceğim. Akşam akşam gerildim yazdıklarını okuyunca mahkeme duvarı gibi post atıyon.

Mart’da secim karari alinacaktir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sen 6s diyince şakacıktan biz koçum diyince auuwww. ne auuwww.

İşim yok vasıfsızlara hesap verme gafletinde bulunmuş düşük yetkili yöneticiyi mi dinleyeceğim. Akşam akşam gerildim yazdıklarını okuyunca mahkeme duvarı gibi post atıyon.
Tekarliyorum Kocum felan hayirdir?

Her haber degil. Bunu yönetim kurulundan birisi diyorsa inanmak durumundayim. Adam Baglanip söyledi bunu cünkü
Yani dediğim gibi ağdalı bir dil. Mert ve çoğu personel de artık olmadığından dolayı o ilgileniyor yeni hocayla falan demek istemiş gibi geliyor bana da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt