- 20 Mayıs 2011
- 23.096
- 10.125
- 1.873
Bu arada Philip Lahm’ı en son 6 oynatma fikri Torrent hocadan çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Philip Lahm’ı en son 6 oynatma fikri Torrent hocadan çıkmış.
Divan kurulu 8 yıldır polemik makamı onu diyorsan.Yooo gecen gstv deki kurulu dinlerken Kurgulamistim o nu. Bu saatden sonra net.
Guardiola’nın Barca’dan beri olan 60 yaşında kibirli tarzda yardımcısı başkasına kadro kurdurur mu sizce?Vahap tanriverdi Hatay macina Isitan hazirlior takimi dedi.
Hollnda basininda terimin gidisini Ogünmüydü menajerin isimi 8 haftadir Kadrooara karismaya calismaya calistigina baglamis.
Simdi daha rahatmis eli xdd
Her haber degil. Bunu yönetim kurulundan birisi diyorsa inanmak durumundayim. Adam Baglanip söyledi bunu cünküGuardiola’nın Barca’dan beri olan 60 yaşında kibirli tarzda yardımcısı başkasına kadro kurdurur mu sizce?
Bu adam idmana foto çektirmeye mi çıkıyor? Her habere inanacak mıyız cidden.
Işıtan bir şeyler yapıyor olabilir de Işıtan hazırlıyor baya saçma haber. İsmail Kartal ayarında birini getiririrdi öyle birşey yapacak olsa underrated silik bir toy genç hoca gelirdi
Girişe bak paçadan bıraktım yemin ederimnoldu gene birisi sıçmıs bi tarafindan herkes inanmış
Senin Türkçen zayıftır koçum. Futbol şube sorumlusu oldu anlamında hazırlıyor, ilgileniyor demiştir.Her haber degil. Bunu yönetim kurulundan birisi diyorsa inanmak durumundayim. Adam Baglanip söyledi bunu cünkü
Kocum felan hayirdir? Terbiyeni takin haddini bilerek konusSenin Türkçen zayıftır koçum. Futbol şube sorumlusu oldu anlamında hazırlıyor, ilgileniyor demiştir.
Sen 6s diyince şakacıktan biz koçum diyince auuwww. ne auuwww. Ortada bir hadsizlik yok kendini o kadar ciddiye alma.Kocum felan hayirdir? Terbiyeni takin haddini bilerek konus
Ikincisi bos yapma kayidi geriye al dinle
Tekarliyorum Kocum felan hayirdir?Sen 6s diyince şakacıktan biz koçum diyince auuwww. ne auuwww.
İşim yok vasıfsızlara hesap verme gafletinde bulunmuş düşük yetkili yöneticiyi mi dinleyeceğim. Akşam akşam gerildim yazdıklarını okuyunca mahkeme duvarı gibi post atıyon.
Mart’da secim karari alinacaktir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Ibra edilmezlerse (ki idari yönden edilmezler. Cünkü bir vaat bile gerceklesmedi) olacak gibiMart’da secim karari alinacaktir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Yani dediğim gibi ağdalı bir dil. Mert ve çoğu personel de artık olmadığından dolayı o ilgileniyor yeni hocayla falan demek istemiş gibi geliyor bana da.Her haber degil. Bunu yönetim kurulundan birisi diyorsa inanmak durumundayim. Adam Baglanip söyledi bunu cünkü
94lüyüm yazmışsın onun etkisindendir. Sen nasıl moderatörsün koçum insanı hakaret için tahrik eden moderatör mü olur?Tekarliyorum Kocum felan hayirdir?