Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domenec Torrent, Galatasaray’ı 4-3-3 sistemi ile oynatmayı planlıyor. (Hürriyet)

Fatih
Boey Alpaslan/Luyi Marcao PvA
Berkan
Taylan Cica
Moru Halil Kerem

Şu zatlar ile aynı takımı tutmaktan utanıyorum (gökhan ne alaka bu arada)
9333F864-14AE-47E4-8F27-A4C7901587A7.webp

Konuşanların yarısı betci

Luyindama ve Fatih sözde 2 haftadir gidecek diyorlar. Bunlar niye daha burda?

ft kaybedeceği yarışa girmez.
içerde desteği yoksa aday olmaz başkanlığa
etrafına ciddi isimleri toplayabilirse işler değişebilir tabi.

ama seçilse bile ne kadar başarır bu işi bilemiyorum. her şeye müdahale etmekten alamaz kendini.
Yalniz Baskan olursa bu sefer kimse tutamaz. Ne var ne yok soyler. Spor programlari konu sıkıntısı cekmezler 😁

Aday olmadan veya büyük bi kuruma girmeden önce insan hesabini bi temizler ya da silip yeni acar

Ya da şöyle okuyalım bunu Musap, akıllı adam böyle yapar. Beni akıllı kısmı ilgilendiriyor. Görünün o ki sıkıntılar yaşayacağız. Umarım, umarım bunlar olmaz. Yanılmayı hiç bu kadar istememiştim.

Takim doğranirken başkan yoktuki onlar olsun.
Onu görmezler.Hani körü körüne savunmak vardırya işte budur ispatı.

Şu forumdaki yorumlar inanılmaz.Medyada yeni teknik adamımız hakkında her olumsuz yorum yapan Terim fanatiği ve terim düğmeye basmış oluyor.Hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz arkadaş.

Kadro süper,başkan ve yönetici süper..proje,sistem cart curt..Eee sizin mantığınıza göre sabretmek gerekmiyormuydu.Ne oldu en kolay iş ne.Teknik adamı göndermek.
Hemen şunuda söylüyim Terim gitmeliydi.Kendi etti kendi buldu.Ama bu başkan denen adamda gitmeliydi.Başarısızlıkda Terimin ne kadar suçu varsa başkan denen adamında ruhsuz ve futbolcularında o kadar suçu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt