Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar terim zamanındada görevdeydi terim gidincemi akıllarına geldi bunlar.Ah be hocam gelişin ayrı bir dert gidişin ayrı bir dert ne büyük GALATASARAYlımışsın 1 hafta içinde klübü kaosa sürükledin

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıyetten tam kovulmak üzereyken, eğer ft giderse yer yerinden oynar kulüp çatırdar diye basındaki adamları açıklamalar yapıyorlardı, varmış bi bildikleri planları

yönetim ft'ye bir saldırıda bulunmamışken hoca açıklama yapmamalı bence

Yahu tamam hadi gitsin yönetim istifa etsinler, en erken mayısta olur seçim, mayısa kadar bu mevcut takım bu haliyle küme düşer, transfer takviye falan hayatta olmaz bu durumda. Ha amaç gaye buysa daha ne diyeyim artık. Ft gitti takım küme düştü olur. Ama unutulmasınki bu mevcut yönetim olmasaydı gelecek olan diğer hiç bir aday zaten ft ile çalışmayacaktı. Eğerki bu sezon takımın başında çıktı ise sahaya bunu Burak elmasa borçlu.

Bu Mario Branco nası bi adamdır nasıl bir direktördür tanıyan var mı

Torrent hücum set oluşturmakta uzman bir teknik adam.

Bence yukarda yazılan metin doğruysa son derece doğru tespitler yakalamış.

Topu geri kazanma konusunda oldukça ağır davranıyoruz önde baskı oluşturmıyoruz 1.02 kişi göstermelik pres yapıyor ama arkasından destekleyen olmuyor rakip çok kolay oyun kuruyor.

Ben de takımın fizik gücünün zayıf olduğunu düşünmüyorum bunu koşu mesafelerinden görebiliyoruz zaten. Ayrıca Avrupa’da mücadelede de hiç zayıf görünmedik. Oyuncuların taktik bilgisinin çok önemli olduğu pozisyonel pas oyununa Dayalı sistemde antrenmanlarda taktik çalışmanın çok yetersiz yapıldığını düşünüyorum bu açıdan oyuncular Fatih Terim’in istediklerini sahaya yansıtmaktan oldukça aciz göründü ama burada kabahat tamamen teknik ekipteydi çünkü düzgün profesyonellerle takımı taktiksel olarak hazırlamadılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hucum setleri konusunda uzmansa zaten çoğu sorunumuzu çözer abi.Fiziksel sorun yok zaten bencede, olsa marsilya ve lazio ile kafa kafaya oynayamazsın.Paslarımızın çoğu 1. bölgede gerçekleşiyor 2. ve 3. bölgeye geçince ne yapıcağımızı bilmiyoruz.

Duran topları rezil kullanıyoruz bu konu çok kritik bana göre bir takım hiç mi kornerden frikikten pozisyon yaratamaz inanılmaz bir iş.

Pres yapamıyoruz zaten hiç, ilk 10 dakika dirilikle biraz koşuyoruz ondada kaptıklarımızı etkili kullanamıyoruz genelde.Hoca maalesef yeni futbola adapte olamadı bunun sonucunda bu günlere geldik.Anadolu takımı ile oynuyorsun adamın bütçesi senin 10 da 1 in kadar kendi yarı sahanda pas yaptın %60 topla oynadın diye iyi oynamış olmuyorsun önemli olan kaç pozisyon yakaladın kaçını attın,rakip kaç tane yakaladı kaç tane atabildi mesele bu artık futbolda.İyi bir Galatasaray 5-6 net pozisyona girer bunun 2-3 tanesini yapar ve en fazla 1-2 pozisyon verirse iyidir benim gözümde.Bizim maç bitiyor 2-3 pozisyonu geçemiyoruz hele ilk yarılar 1 tane pozisyon üretemez mi bir takım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt