- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıyetten tam kovulmak üzereyken, eğer ft giderse yer yerinden oynar kulüp çatırdar diye basındaki adamları açıklamalar yapıyorlardı, varmış bi bildikleri planlarıBu adamlar terim zamanındada görevdeydi terim gidincemi akıllarına geldi bunlar.Ah be hocam gelişin ayrı bir dert gidişin ayrı bir dert ne büyük GALATASARAYlımışsın 1 hafta içinde klübü kaosa sürükledin
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isitan gün farük sürenin sirektinde kurul üyesi olmus
önce td sonra sd de tam türkiyelik iş
Daha çok head of recruitment gibi bir şey yapacak sankiPek td den sonra sd getirilmis gibi gelmedi bana sanki planlanmis simdi isleme konmus
Gecsin o nu. Kap aciklamasi var
Isitan gün farük sürenin sirektinde kurul üyesi olmus
nası gördün lan onuGecsin o nu. Kap aciklamasi var
Gecmisi görebiliyorum moduz diye xdddddd yok öyle yazip silmenası gördün lan onu
Takvim'e bir haller oldu. Son zamanlarda kaç tane özel haber verdiler.
ha sen moddun dimi üzerinden sürekli işlem yapıldığından şaşırıyorum bazenGecmisi görebiliyorum moduz diye xdddddd yok öyle yazip silme![]()
Haaaaaaaaaaaaaaa?ha sen moddun dimi üzerinden sürekli işlem yapıldığından şaşırıyorum bazen![]()
Hucum setleri konusunda uzmansa zaten çoğu sorunumuzu çözer abi.Fiziksel sorun yok zaten bencede, olsa marsilya ve lazio ile kafa kafaya oynayamazsın.Paslarımızın çoğu 1. bölgede gerçekleşiyor 2. ve 3. bölgeye geçince ne yapıcağımızı bilmiyoruz.Torrent hücum set oluşturmakta uzman bir teknik adam.
Bence yukarda yazılan metin doğruysa son derece doğru tespitler yakalamış.
Topu geri kazanma konusunda oldukça ağır davranıyoruz önde baskı oluşturmıyoruz 1.02 kişi göstermelik pres yapıyor ama arkasından destekleyen olmuyor rakip çok kolay oyun kuruyor.
Ben de takımın fizik gücünün zayıf olduğunu düşünmüyorum bunu koşu mesafelerinden görebiliyoruz zaten. Ayrıca Avrupa’da mücadelede de hiç zayıf görünmedik. Oyuncuların taktik bilgisinin çok önemli olduğu pozisyonel pas oyununa Dayalı sistemde antrenmanlarda taktik çalışmanın çok yetersiz yapıldığını düşünüyorum bu açıdan oyuncular Fatih Terim’in istediklerini sahaya yansıtmaktan oldukça aciz göründü ama burada kabahat tamamen teknik ekipteydi çünkü düzgün profesyonellerle takımı taktiksel olarak hazırlamadılar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi