- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
transtürkten acun da çıktı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim seçim kararı alsın kulüp karışsın, trasfer takviye yapılmasın, zaten en erken seçim mayısta olur o zamana kadar da bu takım bu haliyle küme düşer. ft gitti takım küme düştü. Kovulmasının intikamını alıyorlar kulüp küme düşmüş mahfolmuş umurlarında değil.Yarın Hatayla maç var ligde 12. Sıradayız başkan ve yönetim kendinden lanet ettirdi Terimci tayfa kendinden tiksindirdi lanet ettirdi Hoca da lanet ettirme eşiğinde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu küme düşme muhabbeti nedir yaw?? Galatasaray her mac 7 kisi ciksa yinede küme düşmez, ne büyük sikeci nede kücük sikeci takim düşer, düşürmezler.
Nereye düsüyor agaDuser oyle bir duser ki neye ugradigini sasirirsin
mhk tff el atarsa dediğin doğru.Nereye düsüyor agaalmanya italya ispanyada olur türkiyede olmaz.
Türkiyede büyük takimin düşmesi imkansiz.siyaset vs olaya el atarmhk tff el atarsa dediğin doğru.
Bu iğrenç bir yaklaşımdır ama dediğini bende düşünüyorum Aslolan terimmis gerisi önemli değilmiş Galatasaray sahipsiz kaldı yeni gelen hoca noldugunu anlamadı bile bu şartlarda tarihimizde ilk kez küme düşme riski varYönetim seçim kararı alsın kulüp karışsın, trasfer takviye yapılmasın, zaten en erken seçim mayısta olur o zamana kadar da bu takım bu haliyle küme düşer. ft gitti takım küme düştü. Kovulmasının intikamını alıyorlar kulüp küme düşmüş mahfolmuş umurlarında değil.
Aynen renkdaş iğrenç bir yaklaşım ama dediğin gibi kulüp batsın bitsin istiyorlar. Adamlardaki zihniyet bu.Bu iğrenç bir yaklaşımdır ama dediğini bende düşünüyorum Aslolan terimmis gerisi önemli değilmiş Galatasaray sahipsiz kaldı yeni gelen hoca noldugunu anlamadı bile bu şartlarda tarihimizde ilk kez küme düşme riski var
tff,mhk derken bide bunlar çıktı başımıza. Bu üç oluşum çok tehlikeli hele ki bu son çıkan oluşumdan korkarım çünkü düşmanından korkma dostundan kork demiş atalarımızEkibimiz küme falan düşmez sakin olalım.
Yeni gelen td ins. basarili olur. Taraftar ikiye bölünmüş durumda.2-3 galibiyet sonrasi yavas yavas tepki dinertff,mhk derken bide bunlar çıktı başımıza. Bu üç oluşum çok tehlikeli hele ki bu son çıkan oluşumdan korkarım çünkü düşmanından korkma dostundan kork demiş atalarımız
Futbolcuları bu şekilde maça nasil odaklayabilirsin imkansız yarın maalesef çok ağır kalp kırıcı bir yenilgi alicaz Galatasarayi gerçekten sevenler derdi Galatasaray olanlar üzülecek uykusuz kalacak derdi PR olan çıkarları olanlar gülecek eğlenecek burdan kendileri için rant elde etme derdine düşecek yazık 117 yıllık çınarın haline bak
inşallah ben başarılı olacağına inanıyorum. Ama işte adamlar ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar ve yapacaklar da başarız olsun diye. Bide ayrı bir korkum daha var bazı futbolcuların zihniyeti de kötü olmasın.Yeni gelen td ins. basarili olur. Taraftar ikiye bölünmüş durumda.2-3 galibiyet sonrasi yavas yavas tepki diner
Kenny Daglish kovuldu Liverpooldan kimse ya siz napiyosunuz demedi yeni menajere saygı gösterdi takımına sarıldı Galatasarayliyiz diye söylüyorlar Galatasaray bir kişinin takımı değildir 96 yılında kurulmadı bu kulüp efsanelerine iyi veda edemiyor bu doğru ama Fatih Terimi bu kulüpte tekel ilan etmek istiyorlar babam 14 yıl şampiyonluk görmediğini bu süreçte daha da çok takımını sevdiğini söylemişti Galatasaraylilik şahıslar üzerinden okunmayacak kadar kıymetlidir Ali Sami Bey'in kurduğu bu çınarın üzerinde derdi çıkarı olan iki grup akbaba dolaşıyor yazıkBu terimist tayfa tffye servete mhkye fln niye sarmiyordu yauv
Bu camia kaybetmeye mahkum
Oyuncularin öyle birsey yapacagini sanmiyorum. Ultraslanin Mamciniye yaptigini hatirladim. Adami tribüne cagirip fatih terim diye bagirmislardiinşallah ben başarılı olacağına inanıyorum. Ama işte adamlar ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar ve yapacaklar da başarız olsun diye. Bide ayrı bir korkum daha var bazı futbolcuların zihniyeti de kötü olmasın.