Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biatçı tayfaya artık sesinizi kesin diye çıkış yapıyor. Tapacaksanız tapın ama susun diyor

Yeni hoca getiriyorsun transfer yapmıyorsun en azından bir tane 6 numara al bari

artık yeni şeyler söyleme zamanı cancağızım

Camia farkında. Terim'den kurtulduk, yönetim zayıfladı, indirelim derdindeler. Terim var diye Polat bile aday olamadı. Fatih Hoca ile bu olaylardan sonra hiçbir yönetim çalışmaz. İyi bir yönetim gelir mi? Sanmıyorum. Büyükler el atıp iyi bir yönetim kursalar keşke. Polat korkusu bir araya getirmişti. Gerçi Polat iyi bir yönetim kursa ona da Hayır dememek lazım. Bu arada Fatih Terim aday olsa seçilmez kısmına katılmıyorum. Hoca girerse tek aday girer ve seçilir. Adam aday olmadan seçimlere yön veriyor.
Sonraki secimde sira liselilerin adayinda,esref olur baskan,daha sonra yine kotu gidis olup duayenler el atar

Polat fail,bidaha aday olamaz,olmamali da

Sosyal medyaya kalsa ft secilir ama genel kurulda isler farkli,bizimkiler tek adam sevmez ftyide sevmeyen cok buyuk bir kitle var,buragin aldigi oy disinda ft ile calismayacagini aciklayan esrefle sardanin ciddi oyu vardi

Secimde ft sectirmedi buragi,katkisi oldu sadece,ft secime girse yukardaki yazdigim isimler ve cevrelerinden oy alamaz,burak bile suren ve cevresine ftnin oylarina ragmen 20 oyla zar zor secildi

nerede bu sohbet odası linkleyin mühürlemeye gideyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt