- 28 Temmuz 2019
- 46.764
- 47.902
- 3.633
Niğde nasıl para kazanacak ben olayın orasındayım zaten değerlenen topçu Galatasaray’a geri gelip satılacakNigdeyi su grup almadı mı zaten ?
Ne parası kazanacakmis Niğde ne anlatıyor kafasına dağıttığım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niğde nasıl para kazanacak ben olayın orasındayım zaten değerlenen topçu Galatasaray’a geri gelip satılacakNigdeyi su grup almadı mı zaten ?
Ne parası kazanacakmis Niğde ne anlatıyor kafasına dağıttığım
torrent+ ekibi bu 6 ay icin 1,25 m seneye de 1,5 alacaklarmis
Aynen öyle full kiralık üstünden yürüyor zati iş.Niğde nasıl para kazanacak ben olayın orasındayım zaten değerlenen topçu Galatasaray’a geri gelip satılacak
Lan almıyodu hoca 21 m tl alıyodu kim çıkardı bu 4.6yı herkes aynısını diyorneee 1,5m mi?
terimin ekibi 4.6m euro aliyordu lol
Tek yapmaları gereken Twitter hesaplaarını dondurmaktı onu bile yapmadılar. Saha içindeki sonuçlara bile bağlı kalamadan gidecekler. Cidden beceriksizliğin de bu kadarı. Gelecek yönetimlere ders olsun, bir üyenizin bile twitter'ı olmasın ve mümkünse artık td olarak Fatih hoca ile çalışmayın. Çünkü başarısız gittiğinde yolları ayırmak mümkünat dahilinde olan bir şey değil ve sonra veletleri başınıza çöküp kulübü bitirmeye oynuyor.
Lan almıyodu hoca 21 m tl alıyodu kim çıkardı bu 4.6yı herkes aynısını diyor
5. FATİH TERİM DÖNEMİ
Yok5. FATİH TERİM DÖNEMİ
O nası ekip olum olamaz öyle bişey, 21 m tl maaşı o da 1.33 yapıyor. Belki 3 yıllık toplam maliyetleri 4.6dırterim + ekibi, mali kurulda vardi fotosu
kaldır şu avatarı5. FATİH TERİM DÖNEMİ
Benim de kendime göre hayallerim var
Haaaeee???kaldır şu avatarı
niye helal oluyorİnsallah 15 milyon euro alirlar 6 ayda helal olsun
@Keramettin TANRIVERDİneee 1,5m mi?
terimin ekibi 4.6m euro aliyordu lol
baskan olarak max5. FATİH TERİM DÖNEMİ
baskan olarak max