Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillardir söylüyorum ve ne yazik ki olmasi gereken bu

Türkiye cumhuriyeti sinirlari icerisinde sosyal medya yasaklanmali

Hic kimse kusura bakmayacak,kullanamiyorsunuz bu sosyal medya’yi

Bizim insanimiz icin twitter bir silah
Kusura bakma ama duyduğum en büyük saçmalık!

Özgürlükler kısıtlanamaz, eğer beğenmiyorsan engellersin geçersin.

Küfür için diyorsan o ayrı, ona yaptırım yapılsın.

Ingilterede, halk twitter den Başbakana küfür ediyor simdi, kimsede bir şey yapmıyor, yapamazda.

Bu düşünce bizi geriye götürür.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Belmasın 1 hamlesi sayısız düşman kazandırdı kendisine.

başından beri desteklemedim, hala desteklemiyorum. Bu ortamda da desteklemem ama köstekte olmam artık.

1 Kişinin gitmesiyle Florya yıkılıyor Galatasaray batıyormuş demek. 9 haftadır sesleri çıkmıyordu
puan tablosuna bakilirsa tarihin en kötü Galatasaray'ini birakti. 2 sene bos gecip 3.sene yeniden sans veriliyor ve ilk devrenin sonunda 12/13.sirada oluyorsak o adam kovulur. ismine, cismine bakilmaz. Burasi Galatasaray. Suyun öte tarafindaki mikser Ali'nin ciftligi degil.

puan tablosuna bakilirsa tarihin en kötü Galatasaray'ini birakti. 2 sene bos gecip 3.sene yeniden sans veriliyor ve ilk devrenin sonunda 12/13.sirada oluyorsak o adam kovulur. ismine, cismine bakilmaz. Burasi Galatasaray. Suyun öte tarafindaki mikser Ali'nin ciftligi degil.
Senin cezan ne ara bitti lan

Hocam yarın çıkıp bu yangını söndürmesi gerek yoksa ne yönetim kalır ne takım.

Kenetlenme çağrısı yapsa yeter.

Galatasarayı ne kadar sevdiğini biliyoruz, inanıyorum sükunete davet edwcek taraftarı.

yangın çıktı orman yandı. söndürme uçağını bu saatten sonra yollamış neye yarar. büyük ayıp etti

yangın çıktı orman yandı. söndürme uçağını bu saatten sonra yollamış neye yarar. büyük ayıp etti
Nasıl büyük ayıp etti?

Adam kovuldu, yönetim yalan söyledi ve halen sesini çıkarmadı.

Adam gibi gidip yüzüne hocam biz seni istemiyoruz yerine başkasını düşünüyoruz demediler.

Anlaşmalı ayrılık dediler, tek taraflı feshi olduğu çıktı.

Tazminatını almadı, hakkı varken.

Tamam bende gitmesini istiyordum ama cidden nasıl ayıp etmiş?

Nasıl büyük ayıp etti?

Adam gibi gidip yüzüne hocam biz seni istemiyoruz yerine başkasını düşünüyoruz demediler.

yönetim, fatih terim'den; ben beceremiyorum, zarar veriyorum; mac kazanamiyoruz diyerek cekilmesini bekledi ama fatih hoca hala transfer, verilen söz ve sonuna kadar mücadele falan dedi. denizli'ye elendikten sonra birakmasi lazimdi. terim istifa etmedikce tecrübesiz yönetim biraz afalladi.

Uğraşılan şeylere bak transfer yapın hava dağılsın önümüze bakalim,şuan yönetimin yapması gereken şey icraat 3-5 transfer patlatsınlar..

Nasıl büyük ayıp etti?

başarısız bi hocayla yolları ayırmakta bi ayıp yok, diğer hocayla görüşüp haber vermedilerse ufak bi ayıp durumu var ama terimcilerin bu kaç gündür yaptığı şey bel altı vurmak ve hocanın galatasaraya zarar veren bu güruhu durdurmaması da ayıp. bu yaşananlar camia nezdinde hocanın itibarını da ilerde zedeler farkında değil

yönetim, fatih terim'den; ben beceremiyorum, zarar veriyorum; mac kazanamiyoruz diyerek cekilmesini bekledi ama fatih hoca hala transfer, verilen söz ve sonuna kadar mücadele falan dedi. denizli'ye elendikten sonra birakmasi lazimdi. terim istifa etmedikce tecrübesiz yönetim biraz afalladi.
Kardeşim yönetim kovmadan 1 hafta önceden demedimi hocam arkandayız?

Demediler mi hocam biz 3 senelik proje kurduk, sabırlı olun diye?

Adamı kovacaksan delikanlı gibi kov! Nedir bu arkasından hoca aramak, yok yardımcı arıyoruz demek.

Millet salak değil.

başarısız bi hocayla yolları ayırmakta bi ayıp yok, diğer hocayla görüşüp haber vermedilerse ufak bi ayıp durumu var ama terimcilerin bu kaç gündür yaptığı şey bel altı vurmak ve hocanın galatasaraya zarar veren bu güruhu durdurmaması da ayıp. bu yaşananlar camia nezdinde hocanın itibarını da ilerde zedeler farkında değil
Yolunu ayır, kimsenin ona laf ettiği yok.

Milletin tepkili olduğu olay, bunlar milleti salak yerine koyması.

Hani Domenec yardımcı hoca olacaktı?

Yolunu ayır, kimsenin ona laf ettiği yok.

Milletin tepkili olduğu olay, bunlar milleti salak yerine koyması.

Hani Domenec yardımcı hoca olacaktı?

domenec in yardımcı olması meselesi bana da mantıklı gelmiyor ama yönetim bence hocayı kırmadan yöneticilik makamına geçirmek istedi ama acemice iş yaptılar. tepki meselesine gelirsek , bu domenec olayı olmasaydı da aynı tepki olacaktı eminim. terimcilerin tek derdi hocanın başarısız olması ve kovulması. fatih hoca istifaya bir türlü yanaşmayınca olay sancılı hale geldi. yoksa yönetim hocaya dolaylı yoldan yeter hocam diyordu zaten.

Kardeşim yönetim kovmadan 1 hafta önceden demedimi hocam arkandayız?

Demediler mi hocam biz 3 senelik proje kurduk, sabırlı olun diye?

Adamı kovacaksan delikanlı gibi kov! Nedir bu arkasından hoca aramak, yok yardımcı arıyoruz demek.

Millet salak değil.

Senin 30 tane restoranın varsa 1inin kısa süre zarar etmesini tolere edebilirsin ama zararın sürekli arttığını ve restoranın birinci yöneticisi sürekli düzelteceğini söylüyorsa sorgulamaya başlarsın yavaştan. Fatih hocaya saygı gösterdiklerinden dolayı çekilmesini beklediler ama giresun maçı artık bardağı taşıran son damla oldu. ali koç gibi kap açıklamasıyla kovup 3-4 maça zeki muratla çıkıp sonra ismail kartal gibi birini getirseler daha mı iyi olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt