Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.898
- 39.698
- 2.953
Beraberlik kopaririz ismail oynamazsaKasimpasa maci resmen 6 puanlik mac oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beraberlik kopaririz ismail oynamazsaKasimpasa maci resmen 6 puanlik mac oldu.
Kalede kaleci, forvette forvet yok maalesef. Orta saha bos. Taylan-Berkan ikisi birlikte olmaz. Aytac fln hic olmaz.Bilmiyorum hiç iyi şeyler hissetmiyorum takımla ilgili, o kadar çok eksiğimiz var ki kalede kaleci yok 6 numara yok forvet yok üstüne üslük hakemin şu art niyetli yönetimi beni en çok korkutan
Hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar bu çok belli, şu maçta bile Galatasaray ı ince ince doğradılar. 1 tane ofsattan yedik, 2 tane faul varken gol yedik
Gerçekten inanılmaz sinirliyim Berkan ve Taylan a artık bu maç itibariyle tamamen ümidimi yitirdim. Mecbur kalınmadığı sürece ikisinin de ilk 11 de olmaması gerekiyor artıkKalede kaleci, forvette forvet yok maalesef. Orta saha bos. Taylan-Berkan ikisi birlikte olmaz. Aytac fln hic olmaz.
bu işin şakası yok düşebiliriz. hakemler zaten operasyon yapıyor. genç oyuncu alınmamalı artık. 2 tane tecrübeli kaliteli adam lazımLütfen transfer yapmayın. Çöpe para atmak olur.
Sezon sonu yeni yönetim ve hoca ile ne yapılacaksa yapılır.
Küme düşmesek yeter.
Defansın üstünde yük yoktu ki Alpaslan ın saçma sapan bir müdahalesi ile gelen penaltı, Aytaç ın aldığı topu rakibe vermesiyle gelen 2. golAdam gibi bir 6 no gelirse, Nelsson ve Marcao oynadigi an defans herhalde bu kadar pozisyon vermez. Boey her zaman böyle berbat oynayacagini düsünmüyorum.
Ve kalede adam gibi biri olursa, belki defansin üstünde bu kadar yük olmaz.
Okan, 6 No ve bir ekstradan 10 No ya da 8 No lazim.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiDüşelim valla böyle olacağımıza düşelim. Belki bundan sonra bu kadar aptal hamleyi bir arada yapmaya cesaret edemez kimse.bu işin şakası yok düşebiliriz. hakemler zaten operasyon yapıyor. genç oyuncu alınmamalı artık. 2 tane tecrübeli kaliteli adam lazım
bu halimiz zaten dibi görmek demek. yeterince ders aldı camia. onarılamaz hasarlar olmaması için bişeyler yapılmalıDüşelim valla böyle olacağımıza düşelim. Belki bundan sonra bu kadar aptal hamleyi bir arada yapmaya cesaret edemez kimse.
terımı daha önce göndermemek degil mi aptal hamle?Düşelim valla böyle olacağımıza düşelim. Belki bundan sonra bu kadar aptal hamleyi bir arada yapmaya cesaret edemez kimse.