Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.elmaz: Arkadaslar satmadan alamiyoruz. Satisi da siz taraftar yapin bi zahmet. Ben baskanim, transfer islerine bakmam

transfer istemiyordum ama kaleci ve orta sahaya 2 transfer yapılmazsa ne yazık ki takım en büyük küme düşme adayı.

Transfere gerek yok diyenler ciddi mi söylüyor dalga mı geçiyor bu kaleciyle 6 numarasız orta sahayla gol atamayan forvet hattıyla ciddi ciddi küme düşme mücadelesi veririz zaten hakemler de çanak tutuyor doğramalarıyla

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Domenec Torrent: "İstediğim tarzda oynayabilmek için öncelikle biraz zamana ihtiyacım var. Sonra da buna adapte olmuş oyunculara ihtiyacım var."

Domenec Torrent: "Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var ama spesifik sistemde özel oyunculara ihtiyaç duyarsınız."

Kendi stilini asilamak istiyor oyunculara ama bu oyuncu grubu ile zor diyor ve transfer istiyor dogal olarak. Burak Elmas sanirim paramiz yok falan mi demis cunku yaz donemini isaret etti sanirim. Bu yonetim devre arasinda transfer yapmayacaksa kume dusermiyiz, evet dusebiliriz sakasi yok bunun.

hatay macında terım oynasa tek atak yapamazdık golü bırak
burak elmastan baskan falan olmaz terim bu kulupten bırdaha gıremez cok zarar verdı galatasaraya
Karsi taraf uyutacak sansa mac alacakti alsa. Ama bugün ilk yari calisilmis ataklar vardi. Biraz zamanla birseyler olur ama en az 3 transfer Sart.

Domenec Torrent: "İstediğim tarzda oynayabilmek için öncelikle biraz zamana ihtiyacım var. Sonra da buna adapte olmuş oyunculara ihtiyacım var."

Domenec Torrent: "Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var ama spesifik sistemde özel oyunculara ihtiyaç duyarsınız."

Kendi stilini asilamak istiyor oyunculara ama bu oyuncu grubu ile zor diyor ve transfer istiyor dogal olarak. Burak Elmas sanirim paramiz yok falan mi demis cunku yaz donemini isaret etti sanirim. Bu yonetim devre arasinda transfer yapmayacaksa kume dusermiyiz, evet dusebiliriz sakasi yok bunun.
eğer, değişim yapıp - yeni havaya girmek için hoca değiştiriyorsan transferini yapacaksın

yapamayacaksan/yapmazsan adama sorarlar sezon sonu dururken devre arasında neden yolladın ft yi diye

Adam gelirken birtakım sözler almıştır transfer konusunda. Ben öyle transfer kovalayan biri değilim ama bu oyuncu grubunun hakemlere ve birbirine karşı çelik gibi sinire sahip olup özveriyle birlikte yükselmesi kolay değil. Kaç yıllık hocası başaramadı.

Muslera dahil kale sorunlu.
Net golcü yok.
Orta saha oyunun iki yönünde de defolu.
Takıma yön verecek lider karakterli isimler yok.

Bu kadroya en az 9 transfer lazım, şakası yok bu işin.

Mohammed biz de ancak yedek olur.

Kaleci

Sağ bek Nelsson Marcao Sol bek

6 numara 8 numara

Kanat 10 numara Kerem

Forvet

+ Yedek orta saha

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

1 golde aanholtun, penalti pozisyonu, Orda ofsayti öldürüyor. Resmen bi oyuncu lazim sol beke aanholtla olmaz. Asist yapmasi göz boyuyor sadece. Bugünkü mac kral olacakken resmen maglubiyetin basmimariydi.

Transfer falan yapmaz yapamaz bu çapsız yönetim yapsa bile yine adı sanı duyulmamış genç oyuncular ayağına vasat oyuncular getirir

Başkan; an itibariyle aranjör Ozan Doğulu'nun doğum günündeymiş beyler. Transfer ve TFF'ye karşı hakkımızı arama söylemlerini başka zamana saklayın please.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt