Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezan Epözdemir: "Burak Elmas'ın seçilmesinde çok büyük rol oynadım! Kendisine ve hikayesine güvendim ama kendisine çok kırgınım. Alanyaspor Başkanı, Galatasaray'ın 2.2 milyon €'luk senedine kefalet istedi. Hiçbir yönetici imzalamadı, ben imzaladım!"
Söylediğine göre yöneticiler arasında kendisi ve Özen Kuzu dışında kimse elini cebine atmamış.Bu kefalet dışında 2.5 milyon tl ye yakın da para vermiş sanırım söylediğini yanlış anlamadıysam.

FJQXe5KWUAQue5i

Sezon basinda yapilan transferlerin sorumlusu Fatih Terim mi yoksa Burak Elmas mi ? Bu sorunun cevabini öğrenebilirsek daha iyi bir durum degerlendirmesi yapabiliriz.

Nihat Kırmızı: İhtiyaç olursa olabilir ancak şu an transfer gündemde değil.

Bu arada TV100’e dün Vahap Tanrıverdi bugün Nihat Kırmızı. Ne oluyoruz abi. Kim bu Ertem. Hadi işinize

Kirmizi: Su an transfer gündemde degil. Defolun gidin allahsizlar kitapsizlar

Sezon basinda yapilan transferlerin sorumlusu Fatih Terim mi yoksa Burak Elmas mi ? Bu sorunun cevabini öğrenebilirsek daha iyi bir durum degerlendirmesi yapabiliriz.

Abi kesinlikle Terim. Yaşın itibariyle Terim'in ikinci dönemini çok iyi hatırlarsın, o zaman da saçma sapan bir sürü futbolcu aldırmıştı. Bülent Korkmaz ve De Boer gibi iki tane ağır stoperle savunmayı önde kurdurarak oynamaya çalışıyordu. Felipe diye yetenekli bir futbolcu aldırdı. Adam koşmuyor diye önce kanada çekti, sonra göbekte oynatmaya çalıştı. Savunması olmayan Felipe'yi merkezde oynatmaya çalışıyordu.

Sosyal medyayı en kötü kullanan kulüp biziz. Ne açıklama, ne tepki var. Maç sonucunu paylaşıp çekilmişler!!!

Fegh erken dönecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt