Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediğine göre yöneticiler arasında kendisi ve Özen Kuzu dışında kimse elini cebine atmamış.Bu kefalet dışında 2.5 milyon tl ye yakın da para vermiş sanırım söylediğini yanlış anlamadıysam.Rezan Epözdemir: "Burak Elmas'ın seçilmesinde çok büyük rol oynadım! Kendisine ve hikayesine güvendim ama kendisine çok kırgınım. Alanyaspor Başkanı, Galatasaray'ın 2.2 milyon €'luk senedine kefalet istedi. Hiçbir yönetici imzalamadı, ben imzaladım!"
En kötüsü de bu. Her şey havada kalır bu belirsizlik olunca.yönetim kalır mı hazirana şüpheli
![]()
rerererarara.net
daha kötüsü olmaz diyorsun, daha kötüsü oluyor
En yukarıya gitmeniz lazım.
En yukarinin gitmesi lazim.En yukarıya gitmeniz lazım.
İhtiyaç olursa mı? AhsbbshNihat Kırmızı: İhtiyaç olursa olabilir ancak şu an transfer gündemde değil.
Bu arada TV100’e dün Vahap Tanrıverdi bugün Nihat Kırmızı. Ne oluyoruz abi. Kim bu Ertem. Hadi işinize
Sezon basinda yapilan transferlerin sorumlusu Fatih Terim mi yoksa Burak Elmas mi ? Bu sorunun cevabini öğrenebilirsek daha iyi bir durum degerlendirmesi yapabiliriz.
Kirmizi: Su an transfer gündemde degil. Defolun gidin allahsizlar kitapsizlar