Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyordum hatayin eline ne gecer bjkye 7 tane yiyince, meger baskanlari fbliymis. Dünkü macin cirkefligide bu yüzden. Demin twitterde bi yoruma büsürü hatayli bile yakiniyordu takimlara ayni mesafede degiliz diye. Sonra bjk sampiyon oldum modunda. Yaziklar olsun böyle düzene ne diyelim.

Nelsona da 7 berkana da 4 verdik. Hepsi boşa gitti
Nelsson’a verilen 7 milyon euro biraz fazla dogru ama yaptigimiz transferler arasinda en istikrarli olan oyuncu. Bir cok scout tarafindan bilinen bir oyuncu. Kendisinden zarar edecegimizi dusunmuyorum. Oyle 2-3 milyona iyi stoper almak cok zor. Iyi bir stoper almak icin en az 5 milyon euro vermen lazim.

Berkan benim icin de hayal kirikligi oldu.

Gs'yi cokerttiler. Lise dusmanligina tutulan zavalli gs taraftari da buna çanak tuttu. Sn. Hamamcioglu secilmis olsaydi bugunleri gormeyecektik. Takim kume dusmeye dogru emin adimlarla gidiyor, taraftar bolunmus durumda. Kadro rezalet. Kulup personelinin %80'i kuş. Baskan olacak zat Ali Koc'un emrinde. Tff resmen dalga geçiyor kulubumuzle. Gs tarihinin en aci gunleri. Sonun baslangici da Ali Koc'un yaveri BElmas'in secilmesiydi.

Cica oturmus bir takimda is yapar. Gelmeden once de demistim videolarini izlediginde goze hos gelen bir oyun stili olmadigini gorebiliyorsun ama sistemi olan bir takimda is yapar. Morutan yetenekli topcu ama sadece yetenekli olmak yetmiyor. Sag kanada daha farkli bir profil alinmaliydi. 5.7 milyon euro verecegimiz oyuncu hala ilk 11 oyuncusu degil. Neden olmadigini az cok anlayabiliyorum. Benim aklima takilan, bu iki Rumen’in 90 dklik maclarini izleyip hoca’ya oneren scout kim. Nasil izleyip onermis cok merak ediyorum. 12 milyon euro verdik ikisine. Bu para ile daha iyi oyuncular alinabilirdi.
Hagi ve Popescu onermis olabilir.

illeri pasi birak defanstan pas bile alamiyorlar. berkan dün yine bir top sektirdi ilk bes dakida yine gol yiyecektik.

lemina kendi ceza sahamizin icinde adam geciyordu ve kimse aman kaptirir diye düsünmüyordu.
Nzonzi-Lemina-Seri orta sahası vardı. Ama hocam beğenmedi nedense. Mesela Atalay daha düzgün top alıp, verebiliyor. Bizim ortasaha arkası dönük top alıp, sağa sola veremiyor. İnanılır gibi değil

Takıma dripling özürlüsü kim varsa toplamış getirmişler.

Ne berkan ne taylan ne morutan ne cicaldau 2 metre topla katedemez durumda böyle leş ötesi kadro izlemedi

Volkan arslan batista ikilisi bile bunları top diye oynardı valla

yasli topcularin alinmasina genelde karsiyim ama orta sahaya boyle bir isim lazim gibi

fernando melo gibi oyuncularla basarili oldugumuz asikar

orta sahayi yoneten biri lazim bize

Nelsson iyi Transfer, berkan cicaldauya cok verdik. Morutan idare eder ama yunusu görünce bunada gerek yokmus. Yani nelsson haric transferler bos. En acil transfer yapilmasi gereken yer orta saha ve kale. Olursa birde solbaken.

Cica oturmus bir takimda is yapar. Gelmeden once de demistim videolarini izlediginde goze hos gelen bir oyun stili olmadigini gorebiliyorsun ama sistemi olan bir takimda is yapar. Morutan yetenekli topcu ama sadece yetenekli olmak yetmiyor. Sag kanada daha farkli bir profil alinmaliydi. 5.7 milyon euro verecegimiz oyuncu hala ilk 11 oyuncusu degil. Neden olmadigini az cok anlayabiliyorum. Benim aklima takilan, bu iki Rumen’in 90 dklik maclarini izleyip hoca’ya oneren scout kim. Nasil izleyip onermis cok merak ediyorum. 12 milyon euro verdik ikisine. Bu para ile daha iyi oyuncular alinabilirdi.
Bunlari 3 senelik taksitle alabildigimiz icin alindilar zaten. Yoksa konu o paraya baska oyuncu bulmak degildi, baska kulupler (daha ust duzey liglerden/Bati Avrupa) parayi daha pesin istiyor. Bu da sorun oldugu icin bizimkiler boyle davrandi.

hocamız diagne ve falcaoyu filan da istememişti

hocam sadece marcao ve keremi istedi bildiğim kadarıyla

Diagne Apo’nun kazigi. Falcao’yu istedini bilmem. Fatih Terim’in istedigi her oyuncu iyi cikacak degil, zaten Fatih Terim bence kadro kurmakta okadar iyi degil. Bu cevabi beklemiyordun demi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt