Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.559
- 44.643
- 2.388
Ben kadronun kotu oldugunu dusunmuyorum, kotu kadro hicbir sekilde o gruptan namaglup lider cikamazdi. Eksikler yok mu var tabii ki ilerde is cozecek adam ve 1 de ortasaha mumkunse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gulerim bu dogruysaNutspor yayınında Morutan>Malatya kiralık diyorlar.Sumudica istiyormuş,Morutan da sıcak bakıyormuş.
Sezon sonuna kadar bu hengameden kurtulmak isteyebilir. Biz yılların taraftarı olarak şaştık kaldık,oyuncuların şaşkınlığını düşünemiyorum. Vatandaşı olan bir hoca yanına ve sürekli oynayacağı takıma gitmesi kendi adına mantıksız olmaz.Cok gulerim bu dogruysa
Okanı nerdeyse kimse beğenmiyordu, yetersiz görüyordu ikinci kaleci olarak.İşte tum transferlere teknik direktor karar verirse boyle perisan oluruz. Şu forumda 1 - 2 troll haricinde kim SD olsa " Bir dakika, ne oluyor " diye Okan'in kiralanmasina karsi cikardi.
Bu takima işinin ehli SD şart fakat gercekten ahlakli birisi gelmeli. Yapabilecegini bilsem Elmander'i isterdim. Hatta bir ara Nuri Sahin'i de istiyordum.
Esas sorumlu 5 kisi ile baskan secen lisedir zatenGs'yi cokerttiler. Lise dusmanligina tutulan zavalli gs taraftari da buna çanak tuttu. Sn. Hamamcioglu secilmis olsaydi bugunleri gormeyecektik. Takim kume dusmeye dogru emin adimlarla gidiyor, taraftar bolunmus durumda. Kadro rezalet. Kulup personelinin %80'i kuş. Baskan olacak zat Ali Koc'un emrinde. Tff resmen dalga geçiyor kulubumuzle. Gs tarihinin en aci gunleri. Sonun baslangici da Ali Koc'un yaveri BElmas'in secilmesiydi.
Isim ver. Kimler?Okanı nerdeyse kimse beğenmiyordu, yetersiz görüyordu ikinci kaleci olarak.
DogruOkanı nerdeyse kimse beğenmiyordu, yetersiz görüyordu ikinci kaleci olarak.
Sevgili Fatih Hocam birde bu iki arkadaşın yanına başka bir Rumen Denis Man'ı da getirecekti. Bizim transferlerde cidden bir sıkıntı var Torrent ve gelirse S. D ile bakalım bir değişme olacak mı? S. D gerekirse Utkucan efendiyi de değiştirsin.Hagi ve Popescu onermis olabilir.
Haklisin iki baslikta da hocam tramsfer ve hakem . Ama dusme olayi da moda oldu simdi ondan dedim.Son 10 mac 1 galibiyet. Nasil olacak transfersiz ve bu hakemlerle?
oyuncu kendisi gitmek istiyorsa ne yapacaksinİşte tum transferlere teknik direktor karar verirse boyle perisan oluruz. Şu forumda 1 - 2 troll haricinde kim SD olsa " Bir dakika, ne oluyor " diye Okan'in kiralanmasina karsi cikardi.
Bu takima işinin ehli SD şart fakat gercekten ahlakli birisi gelmeli. Yapabilecegini bilsem Elmander'i isterdim. Hatta bir ara Nuri Sahin'i de istiyordum.