Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kadronun kotu oldugunu dusunmuyorum, kotu kadro hicbir sekilde o gruptan namaglup lider cikamazdi. Eksikler yok mu var tabii ki ilerde is cozecek adam ve 1 de ortasaha mumkunse

Rezan'ın açıklamaları ile birlikte değerlendirilince değil 40 miyon € kasa kolaylığı sağlmak,40 paralık katkısı olamayacak insanlar seçilmiş.transfere dair umudum vardı ama bitirdiler. Bunlarda para olmadığı gibi bulacak çap da yok .

İşte tum transferlere teknik direktor karar verirse boyle perisan oluruz. Şu forumda 1 - 2 troll haricinde kim SD olsa " Bir dakika, ne oluyor " diye Okan'in kiralanmasina karsi cikardi.
Bu takima işinin ehli SD şart fakat gercekten ahlakli birisi gelmeli. Yapabilecegini bilsem Elmander'i isterdim. Hatta bir ara Nuri Sahin'i de istiyordum.

İşte tum transferlere teknik direktor karar verirse boyle perisan oluruz. Şu forumda 1 - 2 troll haricinde kim SD olsa " Bir dakika, ne oluyor " diye Okan'in kiralanmasina karsi cikardi.
Bu takima işinin ehli SD şart fakat gercekten ahlakli birisi gelmeli. Yapabilecegini bilsem Elmander'i isterdim. Hatta bir ara Nuri Sahin'i de istiyordum.
Okanı nerdeyse kimse beğenmiyordu, yetersiz görüyordu ikinci kaleci olarak.

Gs'yi cokerttiler. Lise dusmanligina tutulan zavalli gs taraftari da buna çanak tuttu. Sn. Hamamcioglu secilmis olsaydi bugunleri gormeyecektik. Takim kume dusmeye dogru emin adimlarla gidiyor, taraftar bolunmus durumda. Kadro rezalet. Kulup personelinin %80'i kuş. Baskan olacak zat Ali Koc'un emrinde. Tff resmen dalga geçiyor kulubumuzle. Gs tarihinin en aci gunleri. Sonun baslangici da Ali Koc'un yaveri BElmas'in secilmesiydi.
Esas sorumlu 5 kisi ile baskan secen lisedir zaten

Yapılan tüm transferler yanlış nelsson hariç her yere oyuncu lazım onu alacak yönetim yok kendi futbolcumuz olan Okan bile getirilemiyor gerçekten sictilar sivamayi da beceremiyorlar 18-19 yılındaki fener devre arası yalandan da olsa adam getirdi bunlar onu bile yapamıyor utanç verici bir durumdayız

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hagi ve Popescu onermis olabilir.
Sevgili Fatih Hocam birde bu iki arkadaşın yanına başka bir Rumen Denis Man'ı da getirecekti. Bizim transferlerde cidden bir sıkıntı var Torrent ve gelirse S. D ile bakalım bir değişme olacak mı? S. D gerekirse Utkucan efendiyi de değiştirsin.

Transfer sezonu kapanacak ortada tek bir hareket bile yok. :asd:

Bana kalsa bu takıma Okan Kocuk geri getirilip, sağlam bir 6 numara alsak bile bayağı değişir takım. Ama kafayı yemek üzereyim Kasımpaşa ve Trabzon maçlarını kalede İsmail orta sahada Taylan & Berkan la çıkarak kazanmayı düşünmüyoruz değil mi ?

Boyle amatorlukleri Abdurrahim falan yapmadi yav. Herseyleri yalan dolan. Belkide suan takimin en cok istedigi Musleranin dönmesi ama yonetim geliyor canli yayindan olmadik yere yollayacagiz demesi falan.

Minibuscunun Galatasarayliligindan kuskukumuz yoktu. Adam çırpınıyordu takim için. Ama bu jön ve purolu ekip için bunu diyebiliyormuyuz

oyuncu kendisi gitmek istiyorsa ne yapacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt