Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sene icin bol transferli ve 4 turklu bi 11 yapta keyfimiz yerine gelsinforumun yarısı nerede diyorum sabahtan beri![]()
Ee bekle napalım
Forumda değildi yav bu öyle hatırlıyorum. Aslanyürekliler diye bi forum vardı orada duyum verip kendini tatmin ediyordubu bca yı forumdan kovmamış mıydık?
Müthis transfer duyumlari vardibu bca yı forumdan kovmamış mıydık?
Bence çok yanlış seçim şu aşamada, 2 hakkımız varsa oynayarak gelmiş bir 6 no orta saha ve kaleci şart, 4 aydır oynamayan adam bu haldeki takıma ne verecekyine takıldık kaldık gedsona dünyada başka adam yok ...
OkanGelecek sene icin bol transferli ve 4 turklu bi 11 yapta keyfimiz yerine gelsin
tam hatırlamıyorum ama Keramettin ya da Emrah atmıştı diye aklımda benim.Forumda değildi yav bu öyle hatırlıyorum. Aslanyürekliler diye bi forum vardı orada duyum verip kendini tatmin ediyordu
Twitterda ki asalakları dinlemek keyifli mi ya güzel makara dönüyor mu
Baya keyifli şuan ftciler ve pelin öztekin versus atıyorTwitterda ki asalakları dinlemek keyifli mi ya güzel makara dönüyor mu
Dedigin topculari bilmiyorum ama begendim okanla ileri hat haricOkan
M.Müldür-Nelsson-Marcao-Ghislain Konan
Gedson-F.Soares-Darlan
Yunus-Mostafa-Kerem