Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın tekrarını izledim gece, hakkımızı öyle böyle yemediler.

Açık açık yapıyorlar, hiç korkmadan hemde.

Cidden ne yapacağız bilemiyorum.

Belliki o şerefsizler devam edecek ve bizim elimiz kolumuz bağlı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kamuoyu oluşturulması gerekiyor.

sıradaki nöbeti açmak için pusuya yatacaktım sonra başkanın burak elmas olduğu aklıma geldi

Drogba
Sneijder
Felipe Melo
Eboue
Garry Rodrigues
Bruma
Fernando
Mariano
Gomis

Biz de yakın geçmiste fark yaratan,kaliteli yabancılar vardı Anadolu takımlarında olmayan.

Peki şimdi? Eyüpspor,Ümraniyespor da filan top koşturacak yabancılar var kadromuzda yani vasatlar eeee böyle olunca ne oluyor pekii? Sahadayken sadece adın Galatasaray gücün Anadolu takımlarına üstünlük kurmaya bile yetmiyor bu kadar mı sıradan yabanci oyuncularımız Cevap:Evet

Kamuoyu oluşturulması gerekiyor.
medyada öyle bir kadrolaşmışlarki. dünkü hakem faciası hiç yaşanmamış gibi davranıyordu tüm spor programları. yönetim zaten birilerinin kuklası olmuş belliki, levent tüzemen de çıkmış hala futbol konuşuyor maçtan sonra. galatasaraylı yorumcularda da mallık var.

Bek olmadan ölürüz zaten. Ulan fenerin stoper transferlerine benzedi. Planlamaya ...
Ali Naci Küçük: "Eğer Galatasaray'da kaleci ve 6 numara transferi gerçekleşirse, Torrent bek transferi istedi. Tabii sürecin nasıl gerçekleşeceğini göreceğiz."

Bizim. Dışımızda herkesin transfer haberini okuyoruz nöbette

Bu transfer dönemi sonunda yeni bir “atış serbest” başlığı açılır herhalde.

Durum oraya doğru gidiyor.

Haluk romali diawara ve barcelonadan kaleci diyor

Para yok kulüpte bu belli oldu, zaten ödemeleri uzun vadeli yapmaları ve ödemeleri 5 seneye yapması anlatıyor her şeyi....

Hani 40 milyon dolar kasa kolaylığı sağlayacaktın?

Peki seneye bankalara para ödemeye başlayınca ne yapacan Elmas bey?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kaleci için Barcelona B'nin kalecisi(Barca sıcak bakmıyormuş pek Sergio Rico, orta saha Gedson için bonservisi ile veririz diyorlarmış ve Roma'dan Diawara kiralanmaya yakınmış. Luyindama- Antwerp, Yedlin- Mls, Babel'in gidişi yakın, Assuncao- fesih. Kaynak: Spor Gecesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt