Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi degil bu demi

Yoo gayet ciddi ilk puan kaybında hepiniz mertens e söveceksiniz benim göremediğim ne görüyorsunuz anlamış değilim cidden bak 10 numara dediğin adam topu aldığı zaman kalecinin üstüne şut çekmeyecek açık ve net veya ağır kalıp kritik yerde top kaybedip rakibi kontraya sürüklemeyecek en az 10 tane pozisyonu var böyle rakibe kontra verdiği.. hangi maçları izliyoruz acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yoo gayet ciddi ilk puan kaybında hepiniz mertens e söveceksiniz benim göremediğim ne görüyorsunuz anlamış değilim cidden bak 10 numara dediğin adam topu aldığı zaman kalecinin üstüne şut çekmeyecek açık ve net

babam yasındaki adama sovmem

Yoo gayet ciddi ilk puan kaybında hepiniz mertens e söveceksiniz benim göremediğim ne görüyorsunuz anlamış değilim cidden bak 10 numara dediğin adam topu aldığı zaman kalecinin üstüne şut çekmeyecek açık ve net veya ağır kalıp kritik yerde top kaybedip rakibi kontraya sürüklemeyecek en az 10 tane pozisyonu var böyle rakibe kontra verdiği.. hangi maçları izliyoruz acaba ?

Basketbol voleybol felan da güzel sporlar. Illahi futbol olmali degil

Deger bil deger

Sonra daha beterini buluyoruz vasatlasiyoruz su kafa yuzunden

Taliscayi, de bruyneyi, messiyi alabilirmisin hayir ozaman otur oturdugun yerde

Peki 4 puan farki hangi 10 no ile taktin
Senin mantigina gore bu 10 no yuzunden geride olmaliydik

Mertens in her maç attığı şahane pasları görememek çok acayip doğrusu orta sahaya yardımı ve press oyununa katkısını da söylemedim daha hem ayrıca adamın son 4 maçta 3 gol 3 asistmi ne istatistiği var bundan daha iyi kimi istiyorsun anlamadım kdb falan mı.

Emşn'den bir yol olmaz hocam. Olacak adam her maç üstüne koyar bir şeyler gösterir. Emin her maç hata üstüne hata yapıyor, oynadığı her maçta ikram ettiği bir gollük pozisyon var rakipler değerlendiremiyor. Bence Metehan daha değerlendirilebilir bir isim.
Olabilir, lakin gsc neyi kötuluyorsa o illaki yildiz oluyor

Mertens in her maç attığı şahane pasları görememek çok acayip doğrusu orta sahaya yardımı ve press oyununa katkısını da söylemedim daha hem ayrıca adamın son 4 maçta 3 gol 3 asistmi ne istatistiği var bundan daha iyi kimi istiyorsun anlamadım kdb falan mı.

Mertens kötü demedik Gomis e de kötü demedik

Ama mertens 90 dk oynayacak topçu değil gomiste öyle aksi takdirde kendisine çok sövdürür

Gomisin önünde nasıl icardi varsa mertens in önünde de o kalitede bir adam alamız gerektiğini savunuyorum hepsi bu

Gomis ile mertens son 20 dk topçusu eğer aksini yaparsan en kolay maçlarda bile ıkına ıkına puan alırsın örneklerini görüyoruz haftalardır

Rts uzatma bence. Bak burda 100 kisi varsa 90i mertensi begeniyor ve katkisi oldugunu göruyor. Ne yani bukadar adam anlamiyor da sen mi anliyorsun? Tamam ilk maclarda cok iyi degildi ama şu son 5-6 mactir mukemmele yakin oynuyor. Ee yasli adam anca form tuttu, bu yasinda takimin en cok kosan/savasan oyuncularindan

Hata yapip gol yedirince herkes söver diyorsun. Aynisini icardi de yapsa onada sövulur toreyrayada sövulur musleraya da sövulur. Hepimiz insaniz o an söveriz ama sonra tekrar destek veririz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt