- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Tele On reklam kusagındayım arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens kötü demedik Gomis e de kötü demedik
Ama mertens 90 dk oynayacak topçu değil gomiste öyle aksi takdirde kendisine çok sövdürür
Gomisin önünde nasıl icardi varsa mertens in önünde de o kalitede bir adam alamız gerektiğini savunuyorum hepsi bu
Gomis ile mertens son 20 dk topçusu eğer aksini yaparsan en kolay maçlarda bile ıkına ıkına puan alırsın örneklerini görüyoruz haftalardır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 as oyuncusu olarak aldığın ve 2.9 maaş 1.1 imza ile toplamda 4 milyon ödediğin adamdan daha iyisi kim diyorum bende sana göre biz son 20 dk topçusuna en yüksek maaşı veriyoruz o zaman ıkınmamazın sebebi pozisyonları iyi bitiremiyor olmamız buda 3 senedir olan bir şey geçen sene de hiç atamıyorduk ondan önceki 1 puanla kaçırdığımız senede de yeni yeni çözmeye çalışıyoruz bu sorunu sorun mertens değil.Mertens kötü demedik Gomis e de kötü demedik
Ama mertens 90 dk oynayacak topçu değil gomiste öyle aksi takdirde kendisine çok sövdürür
Gomisin önünde nasıl icardi varsa mertens in önünde de o kalitede bir adam alamız gerektiğini savunuyorum hepsi bu
Gomis ile mertens son 20 dk topçusu eğer aksini yaparsan en kolay maçlarda bile ıkına ıkına puan alırsın örneklerini görüyoruz haftalardır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne yani bu kadar adam anlıyor mu futboldan cidden?Rts uzatma bence. Bak burda 100 kisi varsa 90i mertensi begeniyor ve katkisi oldugunu göruyor. Ne yani bukadar adam anlamiyor da sen mi anliyorsun? Tamam ilk maclarda cok iyi degildi ama şu son 5-6 mactir mukemmele yakin oynuyor. Ee yasli adam anca form tuttu, bu yasinda takimin en cok kosan/savasan oyuncularindan
Hata yapip gol yedirince herkes söver diyorsun. Aynisini icardi de yapsa onada sövulur toreyrayada sövulur musleraya da sövulur. Hepimiz insaniz o an söveriz ama sonra tekrar destek veririz..
kupa macı özeti verelim o zaman şerefine,supersport.ceyrek final mücadelesi
Konu dışına çıkmayalım masonKonudan bagimsiz rte-kk arasinda secim yapmak zorunda birakilan gencler
Artik bir devrim zamani gelmiyormu sizcede? bu ne lan kknin muhtar konusmasini izledim kanim dondu ya digeride sarki soyluyordu kursude
Abv boyle duzenin ya bu ne ulan!
Öyle diyorlar da devamında Avrupa’ya giderlerse diyorlar . Yani sonuç olarak birsey bildikleri yokHaluk Yürekli: "PVA ve Seferovic'in ayrılması an meselesi."
Konu dışına çıkmayalım mason