Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tele On reklam kusagındayım arkadaşlar

Mertens kötü demedik Gomis e de kötü demedik

Ama mertens 90 dk oynayacak topçu değil gomiste öyle aksi takdirde kendisine çok sövdürür

Gomisin önünde nasıl icardi varsa mertens in önünde de o kalitede bir adam alamız gerektiğini savunuyorum hepsi bu

Gomis ile mertens son 20 dk topçusu eğer aksini yaparsan en kolay maçlarda bile ıkına ıkına puan alırsın örneklerini görüyoruz haftalardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens Gomisten daha çok oynayabilir, adamda müthiş iş ahlakı var bu yaşta da kondisyonu fena değil. 20 dk demek biraz komik oluyor. Adam oyunumuza çok katkı sağlıyor

Mertens kötü demedik Gomis e de kötü demedik

Ama mertens 90 dk oynayacak topçu değil gomiste öyle aksi takdirde kendisine çok sövdürür

Gomisin önünde nasıl icardi varsa mertens in önünde de o kalitede bir adam alamız gerektiğini savunuyorum hepsi bu

Gomis ile mertens son 20 dk topçusu eğer aksini yaparsan en kolay maçlarda bile ıkına ıkına puan alırsın örneklerini görüyoruz haftalardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 as oyuncusu olarak aldığın ve 2.9 maaş 1.1 imza ile toplamda 4 milyon ödediğin adamdan daha iyisi kim diyorum bende sana göre biz son 20 dk topçusuna en yüksek maaşı veriyoruz o zaman ıkınmamazın sebebi pozisyonları iyi bitiremiyor olmamız buda 3 senedir olan bir şey geçen sene de hiç atamıyorduk ondan önceki 1 puanla kaçırdığımız senede de yeni yeni çözmeye çalışıyoruz bu sorunu sorun mertens değil.

Rts uzatma bence. Bak burda 100 kisi varsa 90i mertensi begeniyor ve katkisi oldugunu göruyor. Ne yani bukadar adam anlamiyor da sen mi anliyorsun? Tamam ilk maclarda cok iyi degildi ama şu son 5-6 mactir mukemmele yakin oynuyor. Ee yasli adam anca form tuttu, bu yasinda takimin en cok kosan/savasan oyuncularindan

Hata yapip gol yedirince herkes söver diyorsun. Aynisini icardi de yapsa onada sövulur toreyrayada sövulur musleraya da sövulur. Hepimiz insaniz o an söveriz ama sonra tekrar destek veririz..
ne yani bu kadar adam anlıyor mu futboldan cidden? :asd:

Galatasaray - Milan ----Geniş özet----Star TV​

bu tele10un sahibi cem uzandı sanırım.fena bi kanal değilmiş.deportivo milan macını da veriyo

Konudan bagimsiz rte-kk arasinda secim yapmak zorunda birakilan gencler

Artik bir devrim zamani gelmiyormu sizcede? bu ne lan kknin muhtar konusmasini izledim kanim dondu ya digeride sarki soyluyordu kursude

Abv boyle duzenin ya bu ne ulan!

Alacağımız oyunculardan birini öğrendim

10 layka ten rengini söylerim

bu programlardan birine beni de götürmusler sanırım.3-3,5 yasındaydım herhal.sibel can ve huysuz virjin sunuyor.sibel can keske beni kucagına alsaydı

Bu arada Gravillon çok sert bir stopere benziyor , tek hamleli stoper . İnsallah daha tekniğini daha iyisini alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt