Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borini 2 senedir sol kanat forvet olarak oynuyor. Kerem varken nasıl olacak bilmiyorum. Sağa koysak verimi düşer ikisininde

hücuma adam alacaksak klasik, düz ayaklı bir sağ kanat alma taraftarıyım. enteresan hamlelerin peşindeyiz.

vardır hocamın bir bildiği diyelim

borini oynadığı 19 maçta 20 gole doğrudan katkıda bulunmuş, tecrübesi sağlam, formda. faydalı olur

Borini 2 senedir sol kanat forvet olarak oynuyor. Kerem varken nasıl olacak bilmiyorum. Sağa koysak verimi düşer ikisininde

Aktürkoğlu-Rashica alternatifi Borini-Akgün/Yılmaz bence uygun. Geride iki yerli ve ortada Kutlu ile ön tarafı tamamen yabancı da başlatabiliriz. Sadece Kutlu’yu oynatmak için orta ikiliden birini kesmek çok zor bu performans seviyesinde.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Luis Suarez'le de görüştük. Eşi buraya gelmek istemedi."

Borini fb yaparsa Nevzat ii linç yer, inşallah garanti almadan soylememistir

Bence Hadziahmetovic Beşiktaş'a daha yakın

burhan

borini seferovic yerine geliyo,geliyosa.kanada değil.rotasyona forvet hamlesi işte.ne 11e ne de kanatlara yazılmaz borini

ama ayriyeten kanat transferi de olur

cosku yaratacak hamale borini değil,daha 2 saat var

Borini işi doğruysa isterim ama yedek kalacağı bir takıma gelmek isteyeceğini sanmıyorum muhtemelen fenere gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt