Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.202
- 6.839
- 2.323
Borini 2 senedir sol kanat forvet olarak oynuyor. Kerem varken nasıl olacak bilmiyorum. Sağa koysak verimi düşer ikisininde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eli kulağında sankiSelamün aleyküm hayırdır Borini mi geldi.
Sampiyon olmak istiyorsak o lüksü mecburen tasimamiz gerek.2.75 ten 4 sene sözleşme verdik onu yedek bırakma lüksü yok takımın
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan bir kere de hayırlı konuş pis tsli zortzhücuma adam alacaksak klasik, düz ayaklı bir sağ kanat alma taraftarıyım. enteresan hamlelerin peşindeyiz.
vardır hocamın bir bildiği diyelim
Borini 2 senedir sol kanat forvet olarak oynuyor. Kerem varken nasıl olacak bilmiyorum. Sağa koysak verimi düşer ikisininde
neyse bakalım hayırlısıHurma bana güven vermiyor fenere yollar serdar dursun çöpüne karşılık, boriniye bırakılırsa bizi tercih eder heralde aklı vardır icardi mertens torreirayla oynayacak.
hücuma adam alacaksak klasik, düz ayaklı bir sağ kanat alma taraftarıyım. enteresan hamlelerin peşindeyiz.
vardır hocamın bir bildiği diyelim
burhan 2 haftadır aynı yerdeBence Hadziahmetovic Beşiktaş'a daha yakın
burhan
yaw adam hergun aynı seyi soruyor. dalga mı geciyor neyi amaclıyor belli degil.Millete sataşıp durma yaw