Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi varken 20 yaşında ki gencoya nasıl forma garantisi verip sürekli 11 oynatalım renktaş.bu adama forma gaantisi vermeyecende kime verecen ranktaş
ben nerden bileyim burhan sen bilecen senin işin buBurhancan Terzi: "Hadziahmetovic konusunda yeni bilgiler geldi beşiktaş işi bitmiş değil acaba az önceki bilgilerden sonra Seferovic Kasımpaşa yerine Konyaspor'a gidiyor olabilir mi ?."
bu adamı sağa çekersin rachica yerine gerçi yıka yıka girer.İcardinin açtığı alanlarda çok gol atabilir.Birçok videosunu izledim şudan eminim sadec süratli değil muthiş güçlüde .Kanat forvette çok faydalı olur ama acayip zor transfer chelsea ikna etmek zor çünkü çok şey bekliyorlarİcardi varken 20 yaşında ki gencoya nasıl forma garantisi verip sürekli 11 oynatalım renktaş.
oh iyiBizle dalga geçiyor.
Burhancan Terzi: "Son dakika bilgisi geldi beşiktaş 3+1 kesin olarak bitti."
Burhancan Terzi: "Hadziahmetovic konusunda yeni bilgiler geldi beşiktaş işi bitmiş değil acaba az önceki bilgilerden sonra Seferovic Kasımpaşa yerine Konyaspor'a gidiyor olabilir mi ?."
ben nerden bileyim burhan sen bilecen senin işin bu
senin burcun ne murhan,hiç sormadım kuzumBize dogrudan Oliveira yedegi lazim. Orta sahayi hic kaptirmayiz oraya dogru oyuncuyu alabilirsek.
yaysenin burcun ne murhan,hiç sormadım![]()
ve aleyküm selam@Hakan Motz 'un tüm G.Saraylılara selamı var
vayyy maceracı,özgür ruhlu adam
Btc: hacıahmet'in kuaföründen net bilgi geldi bittimi diye sordum sadece "Evet" dedi.Bizle dalga geçiyor.
Burhancan Terzi: "Son dakika bilgisi geldi beşiktaş 3+1 kesin olarak bitti."
konya cephesinin dediği gibi bitmemiş yani transferErtan Süzgün: "Hadziahmetovic konusunda Konyaspor cephesi Galatasaray-beşiktaş'ı karşı karşıya getirip fiyat arttırmaya yönelik bir politika olduğunu düşünüyorum. Konyaspor cephesi bugün Galatasaray'dan alabilecekleri kiralık oyuncular hakkında bilgi aldı hatta Hadziahmetovic konusunda ben Galatasaray'ın alma niyetinin olmadığını hissediyorum."