Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Hadziahmetovic konusunda yeni bilgiler geldi beşiktaş işi bitmiş değil acaba az önceki bilgilerden sonra Seferovic Kasımpaşa yerine Konyaspor'a gidiyor olabilir mi ?."

İcardi varken 20 yaşında ki gencoya nasıl forma garantisi verip sürekli 11 oynatalım renktaş.
bu adamı sağa çekersin rachica yerine gerçi yıka yıka girer.İcardinin açtığı alanlarda çok gol atabilir.Birçok videosunu izledim şudan eminim sadec süratli değil muthiş güçlüde .Kanat forvette çok faydalı olur ama acayip zor transfer chelsea ikna etmek zor çünkü çok şey bekliyorlar

yani ahmedovic için nevzat öyle twitler attı diye kafa yoramayız.renato sanches keser bizi,campos seviyo bizi

Bize dogrudan Oliveira yedegi lazim. Orta sahayi hic kaptirmayiz oraya dogru oyuncuyu alabilirsek.

Ertan Süzgün: "Hadziahmetovic konusunda Konyaspor cephesi Galatasaray-beşiktaş'ı karşı karşıya getirip fiyat arttırmaya yönelik bir politika olduğunu düşünüyorum. Konyaspor cephesi bugün Galatasaray'dan alabilecekleri kiralık oyuncular hakkında bilgi aldı hatta Hadziahmetovic konusunda ben Galatasaray'ın alma niyetinin olmadığını hissediyorum."

Renato Sanches mi.? Temenni herhalde. Psg satıyorum desin Fransa’dan 10 takım, İspanya’dan koduğumun aç köpek Sevilla’sı, İngiltere’den orta sıra takımları ve Portekiz’den Benfica filan talip olur.

Ertan Süzgün: "Hadziahmetovic konusunda Konyaspor cephesi Galatasaray-beşiktaş'ı karşı karşıya getirip fiyat arttırmaya yönelik bir politika olduğunu düşünüyorum. Konyaspor cephesi bugün Galatasaray'dan alabilecekleri kiralık oyuncular hakkında bilgi aldı hatta Hadziahmetovic konusunda ben Galatasaray'ın alma niyetinin olmadığını hissediyorum."
konya cephesinin dediği gibi bitmemiş yani transfer

Ertan Süzgün: "Şenol hoca bilinen bir ismi istiyor o bölgede şampiyonluk yolunda bilmediği başka bir isimle riske girmek istemiyor o yüzden Hadziahmetovic'i ikna edildi o da Konyaspor yönetimine beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt