Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncusunun piyasasını yapmak isteyen şark kurnazı Anadolu ekipleri de satmak için fbjkye GSde istiyor diyor. Heriflerin zaafını biliyorlar. 🤣

Lig içi hiç kimseye sıcak değilim.
Bir de dediğiniz gibi yabancıysa hiçten.
Sınır varken daha mantıklı hamleler olmalı.
Bahsedilen miktar beş falansa da çok.
Ki ben bu tarz isimlerin üçüncü dördüncü alternatif olduğunu düşünüyorum. Bir görüşme olmuş olabilir ama bundan sonrası jklilerin çalım yemidir.
Zaten orta sahada Mitsjö ayrılmadan ekstra 1 oyuncu alınarak orayı daha da şişiremezler. Şu an Sefer gittiği için bize hem kanat hem santrafor oynayabilen, dripling kalitesi yüksek bir isim lazım. Bana göre onun dışında bir eksiğimiz yok. Emmanuel Dennis gayet mantıklı duruyor bu konuda ama ondan da daha mantıklı olan fiziğiyle de bizim lige çok uyduğunu düşündüğüm Ben Breton Diaz olsa çok iyi iş olur.

Zaten orta sahada Mitsjö ayrılmadan ekstra 1 oyuncu alınarak orayı daha da şişiremezler. Şu an Sefer gittiği için bize hem kanat hem santrafor oynayabilen, dripling kalitesi yüksek bir isim lazım. Bana göre onun dışında bir eksiğimiz yok. Emmanuel Dennis gayet mantıklı duruyor bu konuda ama ondan da daha mantıklı olan fiziğiyle de bizim lige çok uyduğunu düşündüğüm Ben Breton Diaz olsa çok iyi iş olur.

Kanat forvet gerçekten de ilaç olur.
Driplingi olan. Ben de fofona bekliyorum.
Onun harici tabii mevkisinde tecrübeli isimlere de yeni yetenekler kadar açığım. Yeter ki TR piyasasından olmasın. Bizim ağzımız çok yandı. Abdülkerim'i bir kenarı koyuyorum, onun harici hep fiyasko oldu.
Bizim lige Onye,Keita gibi adamlar lazım işte. Beklediğimiz özellikteki oyuncular bu yönde. Olursa yani üç biten maçlar beş olur, beş bitecek yedi olur. O yüzden sadece kanat forvete de okeyim.

Ertan Süzgün: "Ben bugün Karagümrük cephesiyle konuştum 2 m euro çıkış opsiyonu var. Karagümrük sözleşme uzatmak istedi ama oyuncu tarafı yanaşmadı. Şu an için net bir durum yok."

Salim Manav: "Borini ve Amir konusunda nasıl anlatılır bilmiyorum ki biraz böyle gazlama çalışması olduğunu düşünüyorum. Amir'in direk beşiktaş'a gideceğini düşünüyorum ama Borini konusunda bilgim yok."

Playmaker kanat
8 no
Ucuza azman Forvet

Bi ucu lazim

Turk Solbek Yok ztn
Boss Para harcamasinlar

Puanda kaybetmiyor kimse

Ilginc bir Lig herkes seriye bagladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt