- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
çünkü daha iyisini alacagız uydurukcu ertanErtan Süzgün: "Galatasaray forvet transferi için Avrupa transfer piyasasını bekliyor. Mateta konusunda önemli görüşme kaydedilmiş ama şu an için görüşmeler durmuş."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü daha iyisini alacagız uydurukcu ertanErtan Süzgün: "Galatasaray forvet transferi için Avrupa transfer piyasasını bekliyor. Mateta konusunda önemli görüşme kaydedilmiş ama şu an için görüşmeler durmuş."
Kolpalar havada uçuştu bir ara boufal'ı 5 dakika aldık sonra herif arabistana gitti.Acil son 20 dakika özet gecin
öylesine konusuyoruz abi,erden timurun klası buna mecbur ediyo insanıKardeşim senin bu saydığın adamların piyasa değerleri 30-40 milyon altında değil. Carlos Soler,Ruiz filan imkansız yav. Gaza gelme.
Zaten orta sahada Mitsjö ayrılmadan ekstra 1 oyuncu alınarak orayı daha da şişiremezler. Şu an Sefer gittiği için bize hem kanat hem santrafor oynayabilen, dripling kalitesi yüksek bir isim lazım. Bana göre onun dışında bir eksiğimiz yok. Emmanuel Dennis gayet mantıklı duruyor bu konuda ama ondan da daha mantıklı olan fiziğiyle de bizim lige çok uyduğunu düşündüğüm Ben Breton Diaz olsa çok iyi iş olur.Lig içi hiç kimseye sıcak değilim.
Bir de dediğiniz gibi yabancıysa hiçten.
Sınır varken daha mantıklı hamleler olmalı.
Bahsedilen miktar beş falansa da çok.
Ki ben bu tarz isimlerin üçüncü dördüncü alternatif olduğunu düşünüyorum. Bir görüşme olmuş olabilir ama bundan sonrası jklilerin çalım yemidir.
Bu gece uyuma NaciKolpalar havada uçuştu bir ara boufal'ı 5 dakika aldık sonra herif arabistana gitti.
Zaten orta sahada Mitsjö ayrılmadan ekstra 1 oyuncu alınarak orayı daha da şişiremezler. Şu an Sefer gittiği için bize hem kanat hem santrafor oynayabilen, dripling kalitesi yüksek bir isim lazım. Bana göre onun dışında bir eksiğimiz yok. Emmanuel Dennis gayet mantıklı duruyor bu konuda ama ondan da daha mantıklı olan fiziğiyle de bizim lige çok uyduğunu düşündüğüm Ben Breton Diaz olsa çok iyi iş olur.
Yemin ederim sansimiza ikisi de kaybetmiyor.Şu puan farkını açmak lazım bi kaybetseler kaosa girecekler