- 26 Ocak 2021
- 41.515
- 40.797
- 3.078
Driplingci bir 8 net gerekli baskı yaptıklarında drinpling ile çıkıp pasını verebilen birde doğru düzgün playmaker kanat ve icardiye yedek forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynısını Alanya maçında Kerem yapmıştı , köşeye cekse mac bitecek . Gitti ortaya doğru sürdü kaptırdı gol yedikMaçın bitmesine son 20-30 saniye Yunus topu Boey'e verip köşede süreyi yemeye çalışacağına göbeğe pas atmaya çalışıyor ve kontra yiyoruz. Yani şu futbol aklının olmamasından başka neye işaret olabilir.
Bir pozisyonda da rakibi güzel geçti, hızlıca sürdü, Icardi ve Gomis'i de koşturdu, ceza sahasına yaklaşınca soluna çekti, düştü, kaptırdı.
Maç 2-2, önüne müthiş top düştü, bomboş pozisyonda auta vurdu.
Yunus bir adım ileri gidemedi maalesef.
umut erdemi değerlendirmeliyiz bence.ayagı iyi,fiziği güçlü,tatlı sert oynar rakibe.yası da 19 olacakacil solbek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almak istiyoruz ya kesin atarJovic gol atmış bugün
Abdülkerim bile çalım atıp pası cikartiyorDriplingci bir 8 net gerekli baskı yaptıklarında drinpling ile çıkıp pasını verebilen birde doğru düzgün playmaker kanat ve icardiye yedek forvet.
Eksikleri görürken çok şükür puan kaybı da yapmadıkDevre arası forumun yarısını şutlayacaktım az kalsın.
Her şeyi transferle çözeceğini sanan, 2 maça herkesi çöp etme hastalığı 45 dkya kadar düşmüş.
Siz fenerli falan olmalıymışsınız.
Musibet de iyi oldu, sol bek konusu ve dribbling yapan adam konusu bir düşünülür. Eldeki oyuncuların hepsine ihtiyaç var adam olun susun sezon sonuna kadar.
Açık gibi oynadı hep ilerde kald.Keremin de geri gelme konusundaki gönülsüzlüğü eklenince büyük zaaf oluştu o bölgede rakipte çpk iyi faydalanınca kabus yaşattı sağolsunEmre Taşdemir e üzüldüm açıkçası , efendi çocuk .