Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Driplingci bir 8 net gerekli baskı yaptıklarında drinpling ile çıkıp pasını verebilen birde doğru düzgün playmaker kanat ve icardiye yedek forvet.

rashica ritim yakalamamısken,mertens bazen durulurken bi farklılık lazım sahada.yusufu 10 numarada kazanmak sart

Maçın bitmesine son 20-30 saniye Yunus topu Boey'e verip köşede süreyi yemeye çalışacağına göbeğe pas atmaya çalışıyor ve kontra yiyoruz. Yani şu futbol aklının olmamasından başka neye işaret olabilir.

Bir pozisyonda da rakibi güzel geçti, hızlıca sürdü, Icardi ve Gomis'i de koşturdu, ceza sahasına yaklaşınca soluna çekti, düştü, kaptırdı.

Maç 2-2, önüne müthiş top düştü, bomboş pozisyonda auta vurdu.

Yunus bir adım ileri gidemedi maalesef.
Aynısını Alanya maçında Kerem yapmıştı , köşeye cekse mac bitecek . Gitti ortaya doğru sürdü kaptırdı gol yedik

okan buruga önerim sözleşme imzalanılan solbek umut erdemin üzerine düşsün.gecen mac 2 asist yaptı ama savunmadada cok iyiydi.stoperde de oynuyo ve ayagı iyi.kadir subası var ayrıca.ikisini de hazırlasın.kazımcanın yedeği umut erdem ve kadir subası olmalı

Devre arası forumun yarısını şutlayacaktım az kalsın.

Her şeyi transferle çözeceğini sanan, 2 maça herkesi çöp etme hastalığı 45 dkya kadar düşmüş.

Siz fenerli falan olmalıymışsınız.

Musibet de iyi oldu, sol bek konusu ve dribbling yapan adam konusu bir düşünülür. Eldeki oyuncuların hepsine ihtiyaç var adam olun susun sezon sonuna kadar.
Eksikleri görürken çok şükür puan kaybı da yapmadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt