Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeka,hayata bakış açısı v.s güzellik flan geçici şeyler hayat enerjisini sömüren seni devamlı aşağı çeken insanlardan uzak dur yeter sergi
duruyorum zaten.benim gelişmeme yönelik beni harekete geçiren insanlardan yanayım.ben tembel ruhluyum biraz.kaç kere teklif aldım astroloji akademi sahiplerinden,bana bu işi yap ve sınıflar aç,paraya para demezsin dediler ama hobi.en büyük astroloji okulundan ingilizce ders teklifi bile aldım.ama benim işim müzik,senaryo vs

duruyorum zaten.benim gelişmeme yönelik beni harekete geçiren insanlardan yanayım.ben tembel ruhluyum biraz.kaç kere teklif aldım astroloji akademi sahiplerinden,bana bu işi yap ve sınıflar aç,paraya para demezsin dediler ama hobi.en büyük astroloji okulundan ingilizce ders teklifi bile aldım.ama benim işim müzik,senaryo vs
Bravo sergi böyle devam et illa sevgili değil bu bir arkdas da olabilir sana Bir şey katmayan insanlardan uzak dur. Negatif yorumları sallama sevdigin şeyleri yap sen kendine inandiktan sonra mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil.
Bu arada yok mu bi 8 numara 😂

Bravo sergi böyle devam et illa sevgili değil bu bir arkdas da olabilir sana Bir şey katmayan insanlardan uzak dur. Negatif yorumları sallama sevdigin şeyleri yap sen kendine inandiktan sonra mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil.
Bu arada yok mu bi 8 numara 😂
aynen,huzur herseyden önemli.kalbimi ve aklımı bulandıran insanlardan uzagım.gecen yaz sevgilisi olan bi kız benle flört etti,bi daha onun calıstıgı yere gitmedim.cafede calısıyodu kız.3-4 tane arkadaşla da arama mesafe koydum,kıymet bilmedikleri için.

8 numara fransadan gelir belki

Icardi yüzükle maça çıkmış😂

laugh-the-office.gif

bunun için icardiye para cezası verilir,manyak mı bunlar.yüzüğü alıp...

O da verilmez, hakem fark edip saha içinde cezasını vermediyse verilmeyen faulden, atlanan ihtardan bir farkı yok. Eskiden banlayıp giriyordu futbolcular ama onlar da kalktı. Medet umdukları şeye bak ya 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt