Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.401
- 5.188
Kuşlar ağlamaya başlamış kural hatası var tekrarlanmalı maç diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeka,hayata bakış açısı v.s güzellik flan geçici şeyler hayat enerjisini sömüren seni devamlı aşağı çeken insanlardan uzak dur yeter sergikız şimdiden hayata bakıs acımı değiştirdi. oy oy çok güzel be,işi gücü de var![]()
Sanmıyorum ya ama bizim maçlara daha konsantre çıkıyorlaryani işin içinde bi teşvikiye mi var şüphelenmeden edemiyor insan
duruyorum zaten.benim gelişmeme yönelik beni harekete geçiren insanlardan yanayım.ben tembel ruhluyum biraz.kaç kere teklif aldım astroloji akademi sahiplerinden,bana bu işi yap ve sınıflar aç,paraya para demezsin dediler ama hobi.en büyük astroloji okulundan ingilizce ders teklifi bile aldım.ama benim işim müzik,senaryo vsZeka,hayata bakış açısı v.s güzellik flan geçici şeyler hayat enerjisini sömüren seni devamlı aşağı çeken insanlardan uzak dur yeter sergi
Bravo sergi böyle devam et illa sevgili değil bu bir arkdas da olabilir sana Bir şey katmayan insanlardan uzak dur. Negatif yorumları sallama sevdigin şeyleri yap sen kendine inandiktan sonra mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil.duruyorum zaten.benim gelişmeme yönelik beni harekete geçiren insanlardan yanayım.ben tembel ruhluyum biraz.kaç kere teklif aldım astroloji akademi sahiplerinden,bana bu işi yap ve sınıflar aç,paraya para demezsin dediler ama hobi.en büyük astroloji okulundan ingilizce ders teklifi bile aldım.ama benim işim müzik,senaryo vs
ortasahaya kus sıctı herhalde reisne kuralı rtaş
Icardi yüzükle maça çıkmışne kuralı rtaş
aynen,huzur herseyden önemli.kalbimi ve aklımı bulandıran insanlardan uzagım.gecen yaz sevgilisi olan bi kız benle flört etti,bi daha onun calıstıgı yere gitmedim.cafede calısıyodu kız.3-4 tane arkadaşla da arama mesafe koydum,kıymet bilmedikleri için.Bravo sergi böyle devam et illa sevgili değil bu bir arkdas da olabilir sana Bir şey katmayan insanlardan uzak dur. Negatif yorumları sallama sevdigin şeyleri yap sen kendine inandiktan sonra mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil.
Bu arada yok mu bi 8 numara![]()
bunun için icardiye para cezası verilir,manyak mı bunlar.yüzüğü alıp...Icardi yüzükle maça çıkmış![]()
Tekrar edilsin de ciddiye alıp averajı düzeltelimbunun için icardiye para cezası verilir,manyak mı bunlar.
emre oynamasın o zaman fhdhghdghdhTekrar edilsin de ciddiye alıp averajı düzeltelim
Evet renktaş biliyorum ama daha çok Oliveira yedeği olabilecek bir oyuncu.Forvet arkası falan da oynuyordu arada , hatta 6 da oynuyor.Aslinda midtsjo yerine keşke onu alsaydikBiliyor musun renktas oyuncuyu ?
bunun için icardiye para cezası verilir,manyak mı bunlar.yüzüğü alıp...
3 milyonlarının bittiğini ve artık paraları kalmadığına birileri haberdar etmeli bu gariplere.Tinersporlular ziyechi istiyor. Götlerindeki yamalı dondan haberleri yok bunların da