Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta üstü kalitede orta açıyor bence de.

Sivas'ın bir süredir tüm oyunu Yatabare'ye orta kesmek olunca herhalde ona çalışıyorlar.

Yine de çok ağır geliyor bana, açık alan savunmasını asla yapamaz.

Acik alan bizim en cok verdigimiz pozisyon tiplerinden set oyunu donuslerinde ozellikle ic sahada. Ortalarinin iyi olusu olumlu olsa da diger konu da sorun yasatabilir iste.

Acik alan bizim en cok verdigimiz pozisyon tiplerinden set oyunu donuslerinde ozellikle ic sahada. Ortalarinin iyi olusu olumlu olsa da diger konu da sorun yasatabilir iste.
Dediğin doğru ama uğur biraz mecburiyet transferi. Sol bek mutlaka yerli olmalı elde kazımcan ve emre var. Kazımcanda bir potansiyel olsa da uğur şuan onunla sol bek rotasyonunu genişletirse faydamıza olur. ikisinden iyi performans vereni oynatırız

bence ugur çiftçi gelmeyecek.
10382.jpg

Dediğin doğru ama uğur biraz mecburiyet transferi. Sol bek mutlaka yerli olmalı elde kazımcan ve emre var. Kazımcanda bir potansiyel olsa da uğur şuan onunla sol bek rotasyonunu genişletirse faydamıza olur. ikisinden iyi performans vereni oynatırız

Deplasmanlarda Ugur'dan verim alabiliriz diye dusunuyorum ic sahaya gore. Ben yine de eldekileri kullanmaktan yanayim ancak gelsin cunku ne Kazimcan ne de Emre (ki son mac cok uzdu bizi) devamliligi dusuk isimler. Dubois'a kalabilir o bolge ki adam fena olmasa da bariz idare ediyor.

Bundan sonra herşey bizim elimizde, basıp basıp geçeceğiz

amannnnnnnnnn zaniolo gelsin de,bülent ersoydan ablan kurban olsun sana sarkısı ile video yapsın piknikciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt