Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha dün sag bek icin yazmistim, kulubunde sure bulamayan 28 ve uzeri bek bakalim diye.

Meğer plan başkaymış

Para kazanmasını biliyorsan harcamasını da bileceksin. Parası neyse verin alın hazır taş gibi adamları.

Sakatlıktan dönecek topcu falan riskli iş,

takımın yarısından hazır değil diye diye katkı alamadık, 10m Euro verdiğimiz takımın yıldızı tatilden yeni döndü

gidip sakatlıktan dönecek adama da...

bı zahmet assignon'u almayı düşünen kişiler sola da aynı tarifeyi çeksin. assignon'da yeterli midir bilmiyoruz ama sıkıntılı bir sürece giriyoruz gibi hayırlısı

İstanbulspor maçında ilk 45 dakika Tete ile çöpe attık çünkü sağ kanatta şov yapan adamı sağ beke çekip istikrarlı 11'i bozduk. Sonra neden sistem çalışmıyor diyoruz kimin nerede oynadığı belli değil ki nasıl istikrar yakalayalım.

Sezon başından beri düzenli 11'i yakalamadık en iyi isimler beraber oynayamadılar birde sakat adamı getirip oraya koyacağız 2 gün sonra sakatlansa yine tüm her şey paramparça olacak.

Acuna gelip en formdaki hali gibi bile oynasa 33 yaşındaki bekin bonservisini alacak halimiz yok. Hele hele Okan Buruk'un oynattığı oyunda 30+ beklerin pert olmama ihtimali yok. Daha genç alternatiflere yönelmeliyiz.

Acuna’nin dogru oldugunu zannetmiyorum

Bazen cok fazla zorluyoruz

Angelino gidecegine göre yerine dubois’i geri cagiralim gecen sezon oldugu gibi sol bek oynasin,yedek olarak kazimcan ve baris da var

Sag beke de boey gibi dinamik hizli ikili mücadelelerde güclü bir scout transferi yapalim yeterli

Sezon sonunda sol bek icin önümüze daha iyi firsatlar cikacaktir

Ridvan ve acuna gibi isimler kadro’yu gereksiz sisirmektir

Direkt şampiyonluk parası kazanıyorsun belki daha fazlası. Hayatta hatalı diyemezsin.
Bencede,sonuçta kalsa dahi şampiyonluğun garantisi yok.Ancak beni tek düşündüren atletizm eksikliği.Takımda atlet çok az adam var nasıl kapatırız bu açığı?

Bu arada bence yaza butce kalsin diye de aliniyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt