Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acuna gelip en formdaki hali gibi bile oynasa 33 yaşındaki bekin bonservisini alacak halimiz yok. Hele hele Okan Buruk'un oynattığı oyunda 30+ beklerin pert olmama ihtimali yok. Daha genç alternatiflere yönelmeliyiz.
Barış Alper'i sol beke çekeriz bu sefer yine sağ taraf kağnı gibi oynar tempo yapamaz.

Dortmund kapmadan önce şu Chelsea'deki Maatsen'i alacaktık.

filtrele kısmına 30 yaş ve üzeri yazıp son kullanıcısı olmak.. yav kaan oynasın barış oynasın kazımcan oynasın.. ne bol ve boş para var..

Yav anladik beğendiğin adamı boklamaya gönlün el vermiyor ve bu yüzden objektif yorum yapamiyorsun hadi onu geçtim fb maçlarını da mi izlemedin be adam içine sıçtı orda takiminin. Bu da mi referans değil?
Mesaj alıntılıyorsun ama yazdığım bilgilerin hiç birine cevap vermiyorsun. Kulüp de bu at gözlülükle topçu değerlendirirse daha çok Ndombeleler izlersiniz.

Ben bu adama mükemmel topçu demedim. Şartlar dahilinde iyi bir seçenek dedim. Nedenlerini de dizdim oraya. Adama çöp dediniz, olmadığını kanıtlarıyla koydum yukarıda.

Bu da dünkü yorumum. Umarım okuyup cevap yazarsın bu sefer. :money:

Opera Anlık Görüntü_2024-01-27_021503_www.gscimbom.com.tr.png

Acuna ismi çıktığından beri Vecino TT olmuş 32 bin tweet atılmış. :asd:

Seneye 12 yabancıya izin veriliyor.
30 yaş üstü ve sezonun rahat yarısını kaçıracak bir herif alınamaz. Okan hocanın oynattığı futbola ciğeri en fazla 25-30 dakika dayanır öyle birinin. İnanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt