Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'i 30 m euro + 5 m euro bonusa sattığın günün ardından scout ekibin kimseyi bulamayıp 33 yaşındaki sezonun ilk yarısını sakatlıklıklarla boğuşan son 2 aydır maça çıkmayan adamı getiriyorsak scout departmanını kapatalım gitsin.

Tarihin en yüksek satışından sonra bile teşvik olunmuyorsa dahada olunmaz.

Mesaj alıntılıyorsun ama yazdığım bilgilerin hiç bir şeye cevap vermiyorsun. Kulüp de bu at gözlülükle topçu değerlendirirse daha çok Ndombeleler izlersiniz.

Ben bu adama mükemmel topçu demedim. Şartlar dahilinde iyi bir seçenek dedim. Nedenlerini de dizdim oraya. Adama çöp dediniz, olmadığını kanıtlarıyla koydum yukarıda.

Bu da dünkü yorumum. Umarım okuyup cevap yazarsın bu sefer. :money:

Ekli dosyayı görüntüle 232078
Ee fit değil diyoruz hala neden gidip Sevilla forumundan paylaşım yapiyorsun o zaman? Assuncao yu da beğenenler vardi burada zamanında. Ömer bayramda sayfalarca ovuldu. Bir farkı yok yaptığının. Hem başımız ağrır demişsin dün bugün gelmiş fit değil diyoruz hala savunuyorsun. Neyini savunuyorsun bende onu soruyorum? Kemik gibi adam diyorsun. Kemikligi kalmamis bu sezon diyoruz, sevilla sağlık ekibi sıkıntılı diyorsun. Bize gelince dirilecek mi bu adam 3 sene önceki Acuna olsa gram ses çıkarmam o haline mi dönecek sanıyorsun dostum?

Yönetimden daha iyi mi bileceksiniz falan yazmışlar. Sol beksiz ortasahasiz ocağa başka takım girdi birader hala ne bu hareketler.
7-8 topçunun istikrarlı bir şekilde oynayıp tüm açıkları kapatmasıyla ayakta kaldık. Yeni adamlardan oynadığı zaman Sanchez ve Demirdayı dışında iş yapan görmedik. Okan hocanın yerinde başka bir TD olsa net sıçmıştık

zaniolo dönmek ister mi sanmıyorum ama

dönse nasıl bir performans sergiler acb

Şuan oynayan ve göz önunde olani daha pahaliya satarlar. Piyasa degerlerine bakma. Teteninki 20m, 7-8 verenin elini öpup gönderirz

Tamam kismen haklisin da ama 1,5 yil kontrati kaldi, bu önemli, oyuncu kontrat uzatmiyom gitmek istiyom derse isler degisiyor

Taşaklı bir on numara + 8 + sağ bek alınacaksa 600k euro Acuna’ya okeyim. Vecino’nun bonservis, maaş intihardı ikisini karıştırmamak ve totale göre değerlendirmek lazım bütçe var en nihayetinde.

Ee fit değil diyoruz hala neden gidip Sevilla forumundan paylaşım yapiyorsun o zaman? Assuncao yu da beğenenler vardi burada zamanında. Ömer bayramda sayfalarca ovuldu. Bir farkı yok yaptığının. Hem başımız ağrır demişsin dün bugün gelmiş fit değil diyoruz hala savunuyorsun. Neyini savunuyorsun bende onu soruyorum? Kemik gibi adam diyorsun. Kemikligi kalmamis bu sezon diyoruz, sevilla sağlık ekibi sıkıntılı diyorsun. Bize gelince dirilecek mi bu adam 3 sene önceki Acuna olsa gram ses çıkarmam o haline mi dönecek sanıyorsun dostum?
Yaşın baya genç sanırım. Reaksiyonlarından bunu anladım. Boş ver takıl sen. İzlemediğiniz topçuları linçleyin falan sosyal medyada.:hat:

Şahsi görüşüm verim alamadığımız yaz transferlerinden sonra şimdiki hamlelerin " riskli " olacağına ihtimal vermiyorum, ilki hatadır ama aynı hatayı tekrar yaparsalar yönetimi ciddi anlamda yıpratır taraftar.

Neyse goygoy bı yere kadar hocanın da 30m euro kazanmışken acuna istediğine inanip yorum yapiyonuz kendinize gelin yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt