Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele gelmeden öncede demiştim Temmuz'da kiralık olarak alıyorsan yine risktir ama riski düşürürsün antrenman yapar süre tanırsın.

33 yaşındaki adam içinde aynısı geçerli yarın gelip Antep maçında 11 oynamayacaksa ya da Samsunspor maçında olmayacaksa biz bu adamı niye alıyoruz.
l5hn9o8.png

Klas adam alamayacaksak sene sonuna kadar 3-5-2 oynamaliyiz birini almak için almaya gerek yok .stoperlerimiz gayet kaliteli bu sistemi kaldırır.

Klas adam alamayacaksak sene sonuna kadar 3-5-2 oynamaliyiz birini almak için almaya gerek yok .stoperlerimiz gayet kaliteli bu sistemi kaldırır.
Sezon ortasında sistem değişikliğine mi gidilir o nerede görülmüş?

Yaşın baya genç sanırım. Reaksiyonlarından bunu anladım. Boş ver takıl sen. İzlemediğiniz topçuları linçleyin falan sosyal medyada.:hat:
Daha fener maçındaki performansına yorum yapamıyorsun hadi oradan ya. 32 yaşındayım bu arada. Sana paraları cukkalayıp 3 ay sonra gidecek adamlarla mutluluklar. Pogba var mesela seversin sen 17-18 sezonunda neydi ama canavardı izlemişsindir hala öyle sanıyorsundur

Acuna'dan ziyade bence Sevilla denen o ölücü, haysiyetsiz, şerefsiz, œ kulüp ile hiç bir şekilde muhatap olmamamız lazım.

Kaç kere sinir uçlarımızla oynadı şerefsizler.

Assignon capraz bag sakaltigi gecirmis, 2 ay oynamamis

Benim anlamadığım bir konu Sevilla küme düşme potasında neden sol beklerini elden çıkarsınlar ?

Bencede,sonuçta kalsa dahi şampiyonluğun garantisi yok.Ancak beni tek düşündüren atletizm eksikliği.Takımda atlet çok az adam var nasıl kapatırız bu açığı?
Şöyle düşünebiliz tek sorun atletizmse BAY normalde 11 oyuncusu değildi. Sağ beke onu koyduğunda atletizm olarak çok sıkıntı yaşamıyorsun. Benim çekincem defans konusunda sıkıntı yaşamamak.

Ndombele gelmeden öncede demiştim Temmuz'da kiralık olarak alıyorsan yine risktir ama riski düşürürsün antrenman yapar süre tanırsın.

33 yaşındaki adam içinde aynısı geçerli yarın gelip Antep maçında 11 oynamayacaksa ya da Samsunspor maçında olmayacaksa biz bu adamı niye alıyoruz.
l5hn9o8.png
Bu adam gelirse ilk olacak şeyi kısaca özetleyeyim. Okan hoca çıkar ciddi bir sakatlıktan çıkmıştı hazır olana kadar bekleyeceğiz elbet forma giyecek ama şimdi değil der mart ortasında anca sahada görürüz. O zamana kadar lig kopmasın diye dua edip duralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt