- 20 Mayıs 2011
- 22.110
- 9.502
- 1.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin ol rtasSon 10-15 yılda transfer edilen beklerin nitelik ve niceliklerini düşününce, koskoca kadroda tek bir orijinal bek kalmamış olmasından endişelenmemek elde değil. ''Canım Barış var, Kaan var, Ali Turap-Kazımcan belki form tutar vs'' demek; direkt gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir! Ligue 1-2 den rastgele bir genç getirilsin demek de öyle...Hoca mutlaka düzgün birilerini ister; umarım doğru tercihler yapar ve yönetim de hataya düşmez bu konuda...
Er yada geç oynarız zamanında Bruma için Leipzig ile oynadığımız gibiBu arada bu maç düzenleme işlerine çok takılmamak lazım. Zaniolo alırken de oynayacaktık galiba Romayla.
Ekli dosyayı görüntüle 232084
Karar verin şaktar mi olmaliyiz Bayern mi iyi geceler
Lig için beklerin çok önemi yok bence. Bay ve kaan bile olsa şampiyon olunur ama avrupa liginde 1 turdan fazla gidemeyiz.Son 10-15 yılda transfer edilen beklerin nitelik ve niceliklerini düşününce, koskoca kadroda tek bir orijinal bek kalmamış olmasından endişelenmemek elde değil. ''Canım Barış var, Kaan var, Ali Turap-Kazımcan belki form tutar vs'' demek; direkt gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir! Ligue 1-2 den rastgele bir genç getirilsin demek de öyle...Hoca mutlaka düzgün birilerini ister; umarım doğru tercihler yapar ve yönetim de hataya düşmez bu konuda...
Oynayacak olsak bu yaz oynardık. Artık oynasak bile gelirleri depremzedelere aktarma işini gerçekleşmezse seni karalamak için hazır bekleyen medyaya büyük malzeme verirsin. Soma zamanı böyle bir durum da olmuştu hatırlarsak.Er yada geç oynarız zamanında Bruma için Leipzig ile oynadığımız gibi
Nasıl yok rtaş ndao bile sürekli koşu attı dogru düzgun durduramadık yav idareten oynamakla tüm sezon bir degil.Lig için beklerin çok önemi yok bence. Bay ve kaan bile olsa şampiyon olunur ama avrupa liginde 1 turdan fazla gidemeyiz.
Çok kötü bir günümüzdü normalde olmaz benceNasıl yok rtaş ndao bile sürekli koşu attı dogru düzgun durduramadık yav idareten oynamakla tüm sezon bir degil.
İçine üç harfli girmişMapustan çıktık. Uyuyordum az önce kabus gördüm uyandım. Teletabi kıyafetli biri ev kapısını zorladı kapıyı açtım içeri siyah başörtülü bi teyze girdi uyandım
Filmlerdeki gibi bağırarak uyandımİçine üç harfli girmiş
Benfica porto zaten olamayız çünkü adamların ülkesine brezilyadan, başka komşu ülkelerden futbolcu akın ediyor genç yaşlarda. Biz düşük bütçeli real madrid gibi takılalım. Hem yıldız oyuncuları bünyemize katıp başarıya koşalım hem de bu yıldızlarla birlikte zamanla pişecek sağlam yetenekler bulalım . Hem başarı hem para kazanma olayını eş yürütmeliyizİkisini de olamayız.
Bayern Dünyanın en büyük kulüplerinden biri.
Shaktar' ın hem başkanı multimilyarder, hem de Brezilya dahil müthiş bir scout ağı kurmuş durumdalar ki onların da attığı her taş yerini bulmuyor. Biz tutanları biliyoruz; çift haneli rakamlarla yatırım yapıp da çöpe çıkardıkları futbolcuları kim biliyor?..Benfica-Porto için bile geçerli bu dediğim...