Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.022
- 8.370
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün erkenden uyumuşum neef ya, yeni gördüm. Ben Assignon diyorum Rennesden daha önce sag bek aldığımızda memnun kaldığımız için onun dışında ikisinide pek tanımıyorum
Akşama acuna kap gelir ne var olm 32 yaşında bitik adami da mi hemen alamicaklar saniyon.Uefa’ya 5 gün icinde kadro bildirmemiz lazim
Nasil yetisecek sol bek sağ bek
sabri sarioğlu 55Kulüp tarihimizin gelmis gecmis en iyi sag beki cesar prates’ti. Artik boey
Bi avatar degisimi gelir mi sayin ZeytinliKulüp tarihimizin gelmis gecmis en iyi sag beki cesar prates’ti. Artik boey
Gelmez. Ridvan Avrupa kupasina gitmek istiyor. Ridvan oynicaksa acuna yi napcaz süs diye yabanci mi duracak kenardaBence hem acuna hem rıdvan gelir. Kazımcan kiralık ayrılır.
Hadi abi boey kap gelsinde yeni sağ beki ve sol beki biran önce bitirelim inşallah bu kamada ve ya paslaic yerinede blas gelir
Adamı yanlış kullandık bence Hüsnü kosmerimBoeyi bitirme planı yapan Torrent de en mal T.D. olarak tarihe geçecek