Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.000
- 17.659
- 1.973
Ya calimci 10 numara almaliyiz ya da sag kanat. Lig sonuncusunu bile acamadik. Yani şu Tete tüm planlari bozdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig için beklerin çok önemi yok bence. Bay ve kaan bile olsa şampiyon olunur ama avrupa liginde 1 turdan fazla gidemeyiz.
Sevilla Acunayı sömürdü turşusunu bize göndetiyor, bunlarla muhatap bile olunmaz, marcao kazığından sonra ne çıkarsak kardır mantığındalar şu an.atletik sol bek diye çıktığımız yolda 33 lük acur turşusu gelmez umarım
Burak elmas zamaninda scout ekibi tavsiyesi uzerine Fatih terim onayi ile alindi. Haa bak Burak Elmas secip almadi. Sashayi kadro disi birakan torrent'i Burak elmas aldi. Gedsonu da keza direk Burak elmas almadi. 6 ay daha kalsa klup 10 sene toparlanamazdi.Boey kim.aldi
Belkide yetismez. Ben spartayi gececeyimizi sanmiyorum acikcasiUefa’ya 5 gün icinde kadro bildirmemiz lazim
Nasil yetisecek sol bek sağ bek
Bence bugün yarın netleşecektir isimler. Salı-Çarşamba yeni isimler resmiyete kavuşur diye düşünüyorum takvime bakarak. Elbette sadece bir tahmin, bakalım göreceğiz süreç ile birlikte.Uefa’ya 5 gün icinde kadro bildirmemiz lazim
Nasil yetisecek sol bek sağ bek