Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Locko + 10 no yapalım
Dubois geri çağıralım kaanla beraber dönüşümlü oynarlar avrupa ve ligi götürürler
Asıl önemli olan sol bek ve 10 no bence. Aponun da yavaşlığını kapatacak bi sol bek şart. Locko bunun için 10 numara olur. 10 noya da bütçe kalmış olur

@Sarper Yıldırım

GEy0J5JWgAAV7Hx

Hangi yapımları takip ettigimi iyi çözmüşsün

Ismi gecenlerden hangisinin savunmasi iyiyse onu almaliyiz ve istikrarli olani

atletik sol bek diye çıktığımız yolda 33 lük acur turşusu gelmez umarım
Sevilla Acunayı sömürdü turşusunu bize göndetiyor, bunlarla muhatap bile olunmaz, marcao kazığından sonra ne çıkarsak kardır mantığındalar şu an.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazımında gidicegini varsayarsak , 2 sol bek lazım bu da demek oluyorki rıdvan ve acuna gelicek bence mantıklı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi abi boey kap gelsinde yeni sağ beki ve sol beki biran önce bitirelim inşallah bu kamada ve ya paslaic yerinede blas gelir

Uefa’ya 5 gün icinde kadro bildirmemiz lazim

Nasil yetisecek sol bek sağ bek

Uefa’ya 5 gün icinde kadro bildirmemiz lazim

Nasil yetisecek sol bek sağ bek
Bence bugün yarın netleşecektir isimler. Salı-Çarşamba yeni isimler resmiyete kavuşur diye düşünüyorum takvime bakarak. Elbette sadece bir tahmin, bakalım göreceğiz süreç ile birlikte.

acunayı herhalde en son dünya kupasında izledim

fener maçlarını dahi hatırlamıyorum

son durumu hakkında da en ufak fikrim yok

ama merak ettim neden acuna acaba

geçici halledelim seneye bakarız planları mı

Acuna icin yapilan yangin tamamen bos is. Adam Arjantin milli oyuncu hem de guncel eski degil. Messi ile falan top oynuyor. 50 kusur milli olmus. 1 dunya kupasi, 1 copa amerika kupasi, 1 avrupa ligi kupasi, 1 portekiz kupasi, 2 portekiz lig kupasi, 1 kitalararasi kupasi olan bir adam. Kulubunde yillardir +40 mac oynamis bir adam. Angelino, Tete, Zaha gibi adamlara olduk bittik ne oldu? Bize boyle kucuk takim oyuncusu lazim degil bize boyle kupalar kazanmis buyuk takim oyunculari lazim anlayin artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt